keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Treenejä

Sununtaina käytiin agihallilla molempien kanssa. Molemmille poispäinkäännöstä ja sylkkäriä. Lisäksi Tontulle muutaman kerran kepit. Kaisla taas teki hypyn tarjoamista. Maanantaina Tontulle hyppytekniikan perussarja ja korkeuden arviointi (45, 50, 55, 60 ja 45). Lisäksi pari puomia ja parit kepit. Kaislalle omissa treeneissä valmennusrenkaan putki - hyppy -käännöstä.

Eilen olin reipas ja kävin itsekseen treenamassa ekat ulkotokot raviradan parkkiksella. Tontulle ruutua, jääviä ja seuraamista. Ruudussa tarjosi merkkiä koko ajan, vaikka kosketuslätkä oli ruudussa. Kaisla teki seuraamista, istumisen ja maahanmenon erottelua sekä leikkimistä. On se myönnettävä, että Kaisla ei palauta lelua. En tajuu, miten olen osannut sen Tontulle opettaa.... 

2 kommenttia:

  1. Moikka! Eksyin blogiisi kun huomasin, että Kaisla on mun pentuni sukulainen, pikkuserkku tai jotain. Kaisla on uskomattoman sievä :) Ja pakko heti tunkea nokkani joka paikkaan: tuo mun pentu oppi tuomaan leluja nose touchin kautta (opetin siis nenä-kämmenkosketuksen ensin ilman lelua ja sitten lelu suussa), toimii yllättävän hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Miusta tuntuu, että lähden opettamaan lelun tuontia samalla tavalla! :)

      Poista