torstai 2. huhtikuuta 2015

Tontun fyssari ja treenejä

Viime viikon torstaina kävin illalla tekemässä molempien kanssa pienet agit. Tontulle puomia ja neljän esteen rataa päättye keppeihin. Tonttu teki keppejä hyvällä sykkeellä. Kaislalle puomin alastuloa, kiertotreeniä, pakkovalssia ja pari putkea.

Perjantai-iltana oli erittäin mielenkiintoinen ja hyödyllinen Teemu Linnan agiluento. Itselle tuli jälleen paljon uusia asioita ja ideoita agin treenaukseen. Sunnuntaina olin vielä kuunteluoppilaana Teemun treeneissä, ja muutamamia todella hyviä pointteja. Eurooppailaisen ja suomlaisen päällejuoksun ja valssin eroja. Kääntö + piirto. Kaisla ja Tonttu pääsee mun koekaniineiksi. Sunnuntaina oli hyödyllistä katsoa möllien treenejä ja sitä mitä Teemu heille neuvoi (Kaislaa ajatellen).

Maanantaina ryhmätreeneissä kokeiltiin Kaislan kanssa Teemun radan putki - hyppy - putki kohtaa, ja ei meinannut millään onnistua johtuen todella huonosta ohjaajasta. Tiistaina käytiin uudelleen kokeilemassa, ja saatiin muutamia onnistumisia. Kaisla on oikeasti todella nopea, ja minulle tulee paljon opeteltavaa, että osaan rytmittää ihan eri tavalla ohjauksen kuin porokoiran kanssa. Agi ei tule olemaan helppoa.

Tänään oli Tontulla Patrician fyssari. Takapää ja selkä oli todella hyvässä kunnossa. Tonttu o ehkä liukkailla keleillä jotenkin liukastunut, sillä etupää oli jumissa, ja fyssarin mukaan sellaiset jumit ei voi tulla kuin törmäyksestä / liukastumisesta. Ne saatiin hyvin auki ja seuraavan kerran parin kuukauden kuluttua eli kesäkuun alussa. Nyt vain jatketaan kaikkea entiseen malliin, hiljalleen agin lisäystä, toko normaalisti ja jumpat normaalisti, vähän niihin tuli uusia ohjeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti