sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Treenejä


Treenattu on molempien kanssa. Kaisla on virallisesti nyt mun nuorten möllien ryhmässä. Kaisla ei tee samoja juttuja kuin muut, mutta on kiva, että sain toisen koiran ryhmään, jotta pystyy sen kanssa tekemään ja on avustajia paikalla. Kaisla teki viime viikolla hyppytekniikkatreenin (kahvikupit rimakorokkeina), ja sai jonkin verran ideaa hyppytekniikasta! Tontun kanssa tein tiistaina hyppytekniikkatreenin, ja en tiedä. Tonttu hipsutti korkeuden arvioinnissa jo 55 cm:ssä, on kuitenkin tehty 65:kin. Tontulle on ensi viikon tiistaina fyssari Nina Jäntille aika ja sitten Patricialle pitäisi varata maaliskuun alkuun aika. Mä vähän pelkään, että Tonttu on jumissa....

Perjantaina tokoiltiin Kiitolassa. Tonttu oli kuin eri koira. Ei räyhännyt, ja keskittyi hyvin. Paikkaistumist ja paikkamakuuta kahdessa setissä eri koirien kanssa. Ihan ok. Ruutua ja häiriötreeni Saimin kanssa. Kaisla teki istumista, maahanmenoa ja luoksetulon. Lelu maassa häiriönä. 

Kaisla treenasi agia myös tiistaina ja tänään käytiin myös hallilla Marikan kanssa. Tänään en tehnyt Tontun kanssa, kun ajattelin, että odotan fyssarin käsittelyn ennen kuin teen agia Tontu kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti