lauantai 31. tammikuuta 2015

Kaislan agit ja tokot

Maanantaina agin ryhmätreenit. Kaisla teki ohjaukseen tulemista, puomin alastuloa ja siivekkeen kiertämistä. Hyvät treenit oli. Ennen treeniä Kaisla pääsi juoksemaan Kurun, Shiran ja Leon kanssa. 

Perjantaina taas vuorossa oli myöhäinen tokotreeni Kiitolan lämpimässä hallissa. Kaisla oli mukana ryhmäpaikallaoloissa. Harjoiteltiin istumista ja maassa oloa. Hyvin keskittyi. Omalla vuorollaan Kaisla teki vauhtinoutoa sekä puulla että metallilla. Halusin kokeilla, miten irroittaa kapulan, koska olemme tehneet sisällä paljon häiriötreeniä kapulalla / leluilla. Ei vielä irroittanut hyvin, eli kapula oli kivempi kuin lelu. Lisäksi Kaisla oli häiriökoirana Saimille. Tehtiin perusasentoa ja lyhyitä seuraamisia. Hyvin keskittyi. Lopuksi vielä käy siihen -käskyn opettelua. Kaisla kiihtyy aikalailla, kun toinen koira treenaa... Pitkästä aikaa Kaisla pääsi myös leikkimään Tuurin kanssa. Ja kivasti Kaisla käyttäytyi myös isossa koiraporukassa. 

Tonttu oli treenaamatta tämän viikon, sillä en halua mahdollisesti kipeällä koiralla treenata. Normilenkit on ollut mukana. Tiistaina on Tontulle Kouvolaan Patricialle aika, katsotaan jatko sen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti