sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Pientä kivaa

Kaikenlaista pientä on tehty. Keskiviikkona treffattiin kelpie Tuuri ekaa kertaa. Leikit meni melko hyvin. Pentujen leikin jälkeen käytettiin isot koirat lenkillä. Tonttu meni todella hyvin Nemon ja Waaran kanssa, vaikka on joku tovi kulunut viime kerrasta. Torstai ja perjantai olivat lepopäivät Kaislalle, ei ollut ohjelmassa muuta kuin lähimetsälenkkeilyt. Torstaina käytiin Tontun kanssa juoksemassa lentokentän ympäri. Tonttu on tehnyt jumppia päivittäin lukuunottamatta yhtä vapaapäivää viikossa. Ensi viikolla Tontulla onkin Ninan fyssari -käsittely.

Eilen olin katsastamassa koulutustoimikunnan jäsenen ominaisuudessa koirakoita valmennusrenkaaseen. Hain siihen myös Kaislan kanssa, sillä myös pennun kanssa sai hakea. Kaisla kävi leikkimässä hallissa, ihan hyvin leikki, mutta minua häiritsee suunnattomasti, kun se ei vielä palauta lelua. Kyllä olemme tehneet kahden lelun leikkiä! Päivän päätteeksi oli vielä ohjaajan fysiikkatesti. Minulla oli jalat jo maitohapoilla alkuverkan jälkeen. Mutta ohjelmassa oli siis 2x20 metriä paikalta, 2x20 metriä vauhdista ja 150 metrin spurtti. Kyllä jalat ovat olleet tänään kipeät! Tämän jälkeen vielä lyhyt lenkki Korkea-ahon maastoissa kera Nemo, Waara, Tuuri, Saimi, Ulpu ja Kaisla. Alkuun Kaislaa vähän jännitti, kun koirat vähän haukkuivat, mutta aika nopeast tottui ja kaikki meni ihan hyvin. Hapottuneilla jaloilla vielä oli Tonttu lenkittämättä, joten illalla kävin vielä reilun tunnin kävelylenkin Tontun kanssa. Huh huh.

Tänään pentutreffattiin Tuuri ja lyhcol Arsi. Arsia vähän ujostutti, mutta hihnassa meni ihan hienosti Kaislan kanssa. Kaisla oli kuitenkin jonkin verran suurempi kuin Arsi. Sen jälkeen vielä kanavalla pitkä lenkki isojen koirien kanssa. Ihan kiva oli lenkkeillä eri maastossa kuin normaalisti. Auringonpaistetta tai ainakin poutaa olimme tilanneet, mutta saimmekin vesisadetta. Siitä huolimatta muutama kuva tyypeistä.c) Marika Blom

c) Marika Blom

c) Marika Blom

c) Marika Blom


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti