tiistai 7. lokakuuta 2014

Hyppytekniikka

Tontun kanssa aamulla hyppytekniikkaa. Teimme samat hyppytekniikka-treenit, mitä eilisen mun ryhmän kanssa. Eli aloitettiin perussarjalla, se oli ok. Tosin ekalla toistolla jälleen hyppäsi kaksi viimeistä yhdellä, mutta taas palkan tuominen lähemmäksi, niin loput onnistui. Sen jälkeen vino set point (kolme toistoa kummaltakin puolelta, 40 cm korkeus) ja lopuksi yksi vinotreeni, jonka nimeä en muista. Tilattiin porukalla Susan Salon hyppytekniikka -kirja, joten nyt on iltalukemista, ja siellä on todella paljon mielenkiintoisia treenejä. Ei tarvitse tehdä noita samoja, mitä on aina tehnyt. Loppuun kuten aika usein, niin kolme puomia. Eka oli vähän hidas, mutta kaksi seuraavaa kokonaan laukalla, ja viimeinen oli todella hieno! Siis eihän Tonttu puomia laukkaa täysillä, mutta se laukkaa eikä ravaa...

Aikomuksena oli ottaa Kaisla mukaan hallille, mutta se oli sen verta väsynyt, että jätin kotiin nukkumaan. Eilen Kaisla pääsi pikaseen käväsemässä hallissa moikkaamassa ihmisiä ja ihan vähän leikkimässä. Päivittäin Kaisla on päässyt lähimetsään "lenkille". Pissat ja kakat tulee hyvin ulos, jos vaan muistaa avata ovea tarpeeksi usein...! Työpäivien aikana on käytännössä tullut vain yhdet tai kahdet pissat, eikä kakkoja lainkaan.

Ja se piti vielä lisätä, että Tontu ei ole ikinä haukkunut millekään ohikulkijalle pihasta, ei edes ärjyville koirille. Mutta eilen eräs pieni bordercollie saattoi haukkua toiselle koiralle pihasta. No mitä tekee Tonttu, no tietysti menee mesomaan ihan hirveästi pihalle. Se ei ole ikinä ennen yhtään tuolla tavalla mesonnut pihasta... No toivottavasti ei jäänyt tavaksi Tontulle. Se on ollut sen suhteen niin helppo, kun on tosiaan ollut ihan hiljaa pihassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti