keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kaisla rokotuksilla ja Tontun hyppytekniikkkatreeni

Viikonlopun koirat oli ekan kerran porukoilla hoidossa, kun olin itse tuomarointireissussa. Hyvin oli mennyt. Kaisla vaan oli ehkä syönyt aika monet kengät...  Harmittavasti paluumatkalla Kaisla oksensi melko loppumatkasta autoon. Ja sen jälkeen se on kuolannut. Mutta toisaalta ei se pahoinvointi ihan hirveän paha ole, sillä se söi kuitenkin omat oksennuksensa. Ja kykenee edelleen syömään nameja autossa. Esimerkiksi Tonttuhan ei edelleenkään syö nameja autossa, vaikka ei ole pentuajan jälkeen oksentanutkaan autoon.

Maanantaina käytin Kaislan kaupungin avovastaanotolla rokotuksilla, ja hirmu hyvin meni. Siellä ei ollut edes jonoa, joten päästiin heti. Kaisla oli oikein reipas, eikä edes tuntenut pistosta. Olisi voinut jäädä makoilemaan pidemmäksikin aikaa hoitopöydälle. Sen jälkeen käytiin metsässä ulkoilemassa. Ajattelin, että tulee monta lyhyttä automatkaa, niin viimeisen oli sitten kuolaamatta.

Eilen ajelin pienen matkan, jotta tosiaan Kaisla tottuisi autoon, että siinä ei ole mitään jännittävää. Käytiin satamasssa kävelemässä, ja bongattiin citykettu. Kettu oli tosi kesy, sillä Tonttu nosti sille ihan älyttömän mekkalan, eikä kettu edes lähtenyt karkuun...

Tänään käytiin aamusta tekemässä Tontun hyppytekniikka -treeni. Tehtiin perussarja ja korkeuden arviointi. Korkeuden arvioinnissa rimat 30-40-45-50-55-45-35. Ei ongelmia. :) Loppuun pari puomia, ja ekaan en saanut virettä tarpeeksi ylös, joten lopun ravasi. Kaksi seuraavaa oli hienoja laukalla loppuun asti. Ja mulla riitti pokka olla palkkaamatta ekasta puomista, vaikka teki 2o2o:n oikein. Kriteeri on vauhti. Sen jälkeen Kaisla kävi leikkimässä. Ei ihan leikkinyt niin hyvin kuin odotin. Toki Kaislalla oli villapaita päällä, mikä saattoi vaikuttaa, mutta sitä pitää leikkiä myös paita päällä. Lisää leikkiä vaan.

Kaisla on aika mahdoton syömään kaikkea. Toissayönä oli silpunnut lelun, ja en löytänyt piippiä mistään. Ihan vain muutaman palasen. Tämän takia olen sitten Kaislalle syöttänyt tankoparsaa, ja se on mennyt hyvin alas, ihan vaan varmuuden vuoksi. Kakkaa ja syö normaalisti, että ei ainakaan suoli ole toistaiseksi tukossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti