torstai 15. elokuuta 2013

Aksaa vesisateessa ja alkuviikon tokoja

Ensin eilisiin ageihin. Tontullehan tuli (jälleen) kolmen viikon tauko agitreenehin. En tiedä, johtuiko osteopaatin käsittelyistä vai mistä, mutta Tonttu kääntyi ihan mielettömän hyvin, jopa jo hypyn päällä. Meillä oli siis vuorossa tekniikkatreeniä, ja Tonttu teki ihan älyttömän pienillä kaarteilla. Takaaleikkauskin pitää ottaa käyttöön tarvittaessa, hyppäsi aivan täydellisesti. Toki tekniikasta en ole 100 prosenttisen varma, mutta Tontun kanssa on tehty niin paljon tekniikkatreeniä, että uskon, että se hyppää myös teknisesti oikein. Olisiko siis mahdollista, että jumiutunut SI-nivel on ollut ainakin aavistuksen kipeä hypätessä, ja nyt kun se ei ollut, niin Tonttu pystyi kääntymään. Aiemminhan Tonttu on hypännyt vain suoraan eteenpäin. Vesisade ei siis haitannut minua eikä myöskään Tonttua. Paikallaolot oli myös superit. Yhden kerran huomasin, että peppu oli noussut maasta, ja kävin palauttamassa takaisin istumaan, mutta muuten pysyi "ilman keskusteluja" paikalla. Ihan niin kuin siinäkään ei olisi ikinä mitään ongelmia ollutkaan. On se aika jännää, kun alkaa vaatia koiralta, niin se alkaa pelittää.... ;) Olipas huiput treenit!

Maanantain kotitokosta sain videokuvaaa. Latasin sen youtubiin kokonaisena, ken jaksaa katsoa.


Itse huomaamiani parannuksen kohteita:
1) Annoin Tontun vedättää leluleikissä, jatkossa kun sanon, että tuo lelun tänne, niin sen pitää tarkoittaa sitä, eikä että saa jatkaa rilluttelua lelun kanssa. En osaa myöskään leikkiä.
2) Seuraamista ihan liian pitkä pätkä, palkkailin väärissä kohdin, paikallakäännökset Tonttu on osannut aiemmin -> jatkossa lyhyempiä pätkiä, haluan nostaa aavistuksen virettä, toivon mukaan ei tule ääntelyä, ja täyskäännös vaatii lisää treeniä edelleen. Vartaloavut pois.
3) Luoksetulot ihan ookoo, 15 m hiljaa. Itse voisin vähemmän sählätä ja vähentää vartaloapuja.
4) Noudossa sählään itse ihan hirveästi. Haluan, että palauttaa nopeammin, nyt jotenkin meni kokonaan pieleen luoksetulo kapula suussa, se on myös sitä tehnyt tosi hyvin aiemmin. Luulin, että ravaa palautuksen, mutta ottaa siinä kuitenkin muutaman laukka askeleen. Lisää vauhtinoutoa ja palkkausta takaisin päin laukasta. Tehtiin muuten ekan kerran liike kokonaisena, joten olen kuitenkin aika tyytyväinen siihen, että malttoi odottaa haku-käskyä.

Ei tule enempää mieleen tällä kertaa, mutta kyllä vain itsensä näkeminen videolta auttaa paljon!

Tiistaina myöskin tehtiin pienet kotitokot. Seuraamista (täyskäännöksiä), jäävät ok, noudon vauhtitreeni ok. Lisäksi molempina päivinä treenattiin ruudun paikkaa. ei vieläkään mitään käsitystä ruudun paikasta...

1 kommentti: