perjantai 21. syyskuuta 2012

Treenejä

Maanantaina lähikentällä tunnaria, ruutua ja liikkeestä maahanmenoa. Tunnari oli super, kun taas ruutu oli ihan vaikea, vaikka lelu oli ruudussa. Tehtiin siis motivaatiota. Tiistai oli lepopäivä, joten tehtiin pitkä metsälenkki. Keskiviikkona jälleen lähikentällä vuorossa olivat: luoksetulo, tunnari ja ruutu. Tunnari oli super, viimeinen toisto siten, että oma oli vieraiden seassa, ja oman toi. Olen huomannut Tontusta sen, että silloin kun se haistele, se tuo oman, mutta jos ole edes ajatuksena haistella, niin sitten tuo ensimmäisen kapulan mikä sattuu matkan varrelle. Tunnaria on tehty siis Riitta Korrin siskolleni antamien ohjeiden mukaan. Ruudussa tehtiin paikkaa, nyt tehtiin niin, että en taputtanut maata, vaan kävin vaan heilumassa ruuudussa. Tuloksena ei haistelua, vaan erinomaisia menoja oikeaan kohtaan. Lopuksi tehtiin vielä alokasluokan luoksetulo kokonaisena. Onnistui. Jee, meillä on ensimmäinen kokonainen liike kasassa, vielä aika monta jäljellä... seuraamisen kun saisi kuntoon, niin johan olisi hyvä.

Eilen aamulla agia. Tehtiin hyppytekniikasta taipumista. Meni hyvin. Sen jälkeen tehtiin keppejä, ja lopulta tehtiin ilman verkkoja viimeinen toisto. Jee. Tosin ei ollut häiriötä. Lisäksi tehtiin sunnuntaisen Jenna Caloanderin koulutuksen aloitusta, ei ollut ongelmia, Tonttu tuli mielettömän hyvin käteen.

Tänään oli ryhmäagit. Tehtiin ihan mukavia radanpätkiä. Rimat oli 50 cm:ssä, eikä niissä ollut ongelmia. Harjoiteltiin vähän tiukkaa mutkaa, hyvin Tonttu kääntyi jos ohjaus oli ajoissa, jos ohjaus ei ollut ajoissa, niin ansaesteellehän se napsahti. Tonttu tekaisi omatoimisesti kepit ilman ohjureita. Ohjaus ei ollut kepeille päinkään, mutta sinne vain veti. Uudestaan ei onnistunut, vaan piti laittaa ohjurit. Mutta kepit ovat siis tuloillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti