sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tokoa ja agia

Niistähän ne meidän päivät koostuu...Tiistaina illalla lähikentällä tehiin ruutua (namilautasella), tunnaria ja noutoa. Keskiviikkona lenkillä tehtiin liikkeestä maahanmenoa ja seuraamista. Torstaina aloitin sisällä opettaa Tontulle suuntia.

Perjantaina on agitreenit. Tehtiin rataa pätkittäin. Radan alku oli suora hyppy, rengas, hyppy ja putki. Tässä siis testattiin renkaan osaamista. Ekalla Tonttu meni ohi, mutta tokalla teki hyvin, vaikka en edes varmistellut. Keinu meni ok. Ekaa kertaa tehtiin maksi-muuri ja ei ongelmia. Ekalla kierroksella rimat oli 45-50, tokalla kierroksella 55, ei tehty kuin yksi hyppy. Mutta siis 55kään ei ollut ongelmia. Ehkä ne hyppyongelmat johtuivat niistä nivusten lihaskireyksistä. Puomi oli ok. Kepit aikamoista hakemista. Häiriössä tekee niin paljon huonommin keppejä kuin ilman häiriötä. Mukavat treenit kaiken kaikkiaan. :)

Eilen ja tänään käytiin lähikentällä tokoilemassa. Itku melkein tuli eilen. Siis vinot perusasennot, jotka on ollut jo ihan suoria ilman käsiapua. Muutenkin Tonttu ei ollut oikein messissä. Mutta onneksi tänään jo sujui paremmin ja tai oikeastaan superisti. :) Tajusin lopettaa ajoissa, eli silloin kun Tonttu oli innokkaimmilaan.Tänään oli vuorossa ruutu, luoksetulo ja paikallaolot. Paikallaolot tehtiin vähän ex tempore, sillä sopivasti tuli toinen koira kentän poikki, niin saatiin hyvää häiriötä. Palkkailin usein, mutta vaadin katsomisen eteenpäin (eikä vieraaseen koiraan).

Tänään oli myöskin ihana syksyinen, aurinkoinen sää, joten kamera oli mukana lenkillä. Hermot tosin meinasi mennä, sillä metsässä oli jokunen sienestäjäkin... Tonttu aika kivasti käy hälyttämässä niille. Anteeksi sai siis pyydellä jokusen kerran. Onneksi se ei kuitenkaan mene iholle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti