tiistai 10. heinäkuuta 2012

Aksaa ja hyppytekniikkaa

Sunnuntaina käytiin ottamassa keppejä, puomi alastuloa sekä lyhennettynä sama treeni kuin perjantaina. Kepit otettiin ekana, kuudella ohjurilla hyvin, myös viidellä. Neljällä ei vielä onnistunut, joten otetiin muutama vielä viidellä ohjurilla. Sen jälkeen muutamat puomin alastulot, ihan jees. Tietää paikan, mutta en tiedä, millä siihen saataisiin vauhtia. Loppuun pari putken väärää päätä, ihan jees. Välillä palkka ennen putkea, eli siitä kun on lähellä käsi alhaalla. Lopuksi myös valssi jo kääntyen. Ihan ok. Treenit oli mukavat ja onnistuneet.

Eilen oli hyppytekniikka -kurssin viimeinen kerta. Teimme korkeuden arviointia. Päästiin peräti 52 cm yli eikä yhtään kiertoa. Ekalla kerralla 49 cm Tonttu veti takajalat ihan kiinni, että nyt mennään korkeelta. Ei se niin korkea hyppy ollut, mutta yli kuitenkin. Sen jälkeen Tontulle tuli sijaistoimintoja, eli otti ilmeisesti henkisesti aika raskaasti. Korkeuden arviointi päätetään aina matalaan hyppyyn, jossa ei ongelmia. Koska korkeutta haluttiin, niin tehtiin uusi setti korkeuden arviointia, tässä päästiin 52 cm asti, eikä siinä vetänyt takajalkoja enää niin kiinni kuin ekalla kerralla 49 cm:ssä. Tehtiin muutama rengas, sillä Kiitorekun rengas on erilainen kuin LAU:n (pienempi ja kehikko erilainen), Tonttu meni ihan ok. Loppuun tehtiin putken kautta perusarja, jossa testattiin sitä, miten koira pystyy kovasta vauhdista kokoamaan itsensä. Tonttu kokosi itsensä todella hyvin. Kouluttaja sanoikin, että jos belgit ja bortsut menee suoralla kovempaa, niin Tonttu ottaa sen kiinni käännöksissä. :) Hyvä mieli jäi kurssista.

Nyt sitten jäämme agista kuuden viikon treenitauolle. Treenitauon aikana olisi tarkoitus treenata tokoa ja verijälkeä. Ja ottaa ihan vaan rennosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti