sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Viikon treenailut

Tiistaina käytiin treenaamassa agia. Tehtiin ensimmäisen kerran hyppytekniikan taipumusharjoitus "helpotettuna" (eli rimat vinossa). Tonttu teki tosi hyvin molempiin suuntiin. Ei ongelmia. Ensi kerralla otetaan rimat suorassa. Sen jälkeen tehtiin A:n kontaktia. Ekana muutama alastulo, sen jälkeen kokonaisena ja lopuksi tehtiin putki + A. Kontaktit oli superit.

Myös torstaina käytiin aksaamassa. Tontulle kolmas keppiharjoitus. Ekana oli kaikissa verkot, sen jälkeen vaihdoin kahteen keskimmäiseen väliin ohjurin. Menee ihan ok. Itsellä menee hermot verkkojen kanssa, joten ensi kerralla laitan pelkästään ohjurit, on se sen verran tajunnut, että siinä pujotellaan, joten tehdään näin. Keppejä tehtiin eri kulmista ja molemmilta puolilta. Sen jälkeen muutama A (puomia en jaksanut kasata). Lopuksi tehtiin muutama vauhtiharjoitus pari suoraa putkea ja hyppy.

Kotitokoissa ollaan edistytty. Jee. Vaihdoin kapulan juuttipatukaksi, sillä tykkää enemmän patukasta. Ajattelin, että opetan noudon ekana patukalla, ja sitten vaihdan vain siihen kapulan. Nyt siis jo istuu ja ottaa suuhun patukan (eikä nouse seisomaan samanaikaisesti kuin avaa suunsa). Tämä oli pitkän harjoittelun tulos, joulusta asti olen tätä yrittänyt opettaa säännöllisen epäsäännöllisesti. Nyt sitten pikku hiljaa jatketaan eteenpäin. Ekana pitäisi päättää opetanko tuomaan suoraan sivulle vai eteen. Ehkä suoraan sivulle. Lisäksi on treenattu kakeja (kaikkia asentoja), paikallaoloa, perusasentoa ja seuraamista. Kaksi viimeiksi mainittua ovat vielä ihan vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti