maanantai 23. huhtikuuta 2012

Häiriöherkkää treeniä

Lauantaina kävimme ottamassa puomin alastuloa, keskityttiin pelkästään alastuloon. Hyviä toistoja. Pystyin juoksemaan ohi. Sen jälkeen ihan muutamat niistoharjoitukset putkesta molempiin puoliin + muutaman hypyn hyppysuora. Hyvin kulki. Paikallaolot oli vähän hakemista.

Mutta tämän päivän ryhmätreenit ne vasta häiriöherkkää olikin... Puolensa ja puolensa. Sitten kun Tonttu keskittyy, niin herra tykittää aika kovaa ja keskittyy ohjaukseen, mikäli ohjaus on kunnossa niin tykittää oikein. :) Haastavinta on siis lähdöt, silloin Tontun pää pyörii ja ei millään malttaisi istua. Kuitenkin kun päästään siihen vaiheeseen, että sanon sille jättökäskyn (istu), niin siinä vaiheessa ei enää karkaa, mutta se, että sen saan siihen vaiheeseen, voi kestää minuutin tai kaksi tai kolme.

Kuitenkin tänään oli meille todella hyödylliset treenit. Tehtiin siis takaaleikkausta. Kahdesta viiteen estettä. Tämä harjoitus oli erinomaisen hyvä irtoamisharjoitus. Tosin Tontulla ei ole irtoamisongelmaa, mikäli edessä on namilautanen. Tänään tosin irtosi myös putkeen (edessä ei siis ollut namilautasta). Toinen hyvä juttu oli, että oli lyhyt pätkä, jota otettiin monta kertaa joka kerta aavistuksen pidentäen. Eli tuli monta paikallaolo -harjoitusta samalla. Loppua kohden Tontun keskittyminen lähdöissä parani huomattavasti.

Tämän päivän suurin häiriöherkkäosa oli se, kun Tonttu kävi rusauttamassa treenikenttien välissä olevan aidan alas... No onneksi ei päässyt toiselle puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti