lauantai 13. marraskuuta 2010

Ageja


Viime viikolla oli ihan normaali viikko, eli tiistaina mulla oli iltavuoro, niin aamusella käytiin aksaamassa. Otettiin (yllätys ;)) puomia ja helppoa rataa. Rata oli lähestulkoon sama kuin viime viikon Marikan suunnittelema rata, en tehnyt siihen muita muutoksia kuin että otin kepit radalle. Puomin kontaktit oli ok. Kepit ovat aina välillä vauhdikkaat ja välillä hitaat, kun tietäisi, mistä vauhti aina välillä johtuu, niin olisi kiva. Eli välillä saattaa pujotella väärältäkin puolelta älyttömällä vauhdilla, ja välillä löntystää ihan kävellen, vaikka mielestäni ohjaan ihan samallalailla.


Torstain ryhmätreeneissä tehtiin helppoa rataa, jolla molemmat kontaktit. Leimu kyllä menee aika kivasti. Ekalla kierroksella saatiin tosi hyvä puomin alastulo ilman namilautasta, A:lla oli namilautanen. Tokalla kierroksella tehtiin kans ihan kivasti sama rata. Ja koska ryhmästä ei ollut kuin muutama paikalla, niin Leimun kanssa otetiin vielä puomin kontakteja yksittäisenä esteenä. Hyviä neuvoja jälleen kontatktien nopeuttamiseen. Mä ehkä jään aina samaan vaiheeseen liian pitkäksi aikaa, eli pitäisi vain nopeammin vaikeuttaa.


Eilen Leimu jostain syystä oksensi lenkillä. Iltaruuan söi kuitenkin hyvin. Seuraillaan tilannetta. Leimu on ollut nyt siis yhteensä kaksi kuukautta ilman lääkkeitä, ja tämän hetken ainoa oire on periaatteessa ollut röyhtäilyt ruuan jälkeen. Ruokahalu on ollut pääsääntöisesti syyskuun alusta asti hyvä. Ja siitä kertoo myöskin se, että Leimulla on nyt normaalin verran painoa, eikä ole liian laiha.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti