perjantai 28. toukokuuta 2010

Ageja


Maanantaista jäi niin huono fiilis, että tiistai -aamuna ennen töitä oli pakko käydä agi-hallilla ottamassa kontaktit. Ensin tein helpotetut eli namilautasella ja sitten muutaman kerran ilman. Nyt tuli loppuun asti, mutta hitaasti. Plaah, treenattavaa riittää.


Keskiviikkona meillä oli kevään/kesän ensimmäinen ulkovuoro vesisateessa... Ryhmämme olikin niin aktiivinen, että peräti kaksi tuli paikalle, eli minä ja Leimu sekä Leena ja Retta. Ei jaksettu kovin montaa estettä kantaa kontista ulos, niin tehtiin pari kivaa pientä radan pätkää. Radalla oli keinu, hyppyjä ja pari putkea. Tosi mukava oli tehdä välillä kepitöntä ja kontaktitonta rataa! :D Leimu oli ihan ok, heti taas sain sille lisää vauhtia, kun itse juoksin kovempaa. Tosin Leimuhan ei tykkää yhtään vesisateesta, vaan se ehtii muun muassa siristellä silmiä.. Eli siihen nähden meni kuitenkin kivasti, että oli hyvin menossa mukana.


Minulla oli tänään teematreenien pitovuoro aiheena kepit ja lyhyt rata. Paikalle ilmoittautui peräti kaksi innokasta agiharrastajaa. Suunnittelin omasta mielestä tosi kivat keppitreenit ja vaikutti, että koulutettavatkin tykkäsivät. Mun on varmasti pakko ottaa Leimunkin kanssa se keppitreeni, nimittäin meidän kepithän tarvitsee lisää harjoitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti