sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Pertunmaan näyttely + agia


Eilen käväistiin Pertunmaan ryhmänäyttelyssa, tuomarina piti olla Esko Salkonen, mutta tuomarivaihdoksen takia lappalaisilla oli Maija Mäkinen. Leimu on pari vuotta sitten käynyt Mäkisellä, ja sai tuolloin EH:n liikkeiden takia. Nyt olin sitten päättänyt, että juostaan kovaa! Mutta eipä se onnistunut, kun kehä oli pieni ja ehkä myös aavistuksen liukaskin. Eli Mäkisen linja Leimun kohdalla piti, ja tuloksena tälläkin kertaa EH. Tässä vielä arvostelu, joka on kyllä kiva.


Maskuliininen uros, hyvät rungon mittasuhteet, urosmainen pää, hyvä asentoiset karvaiset korvat, hyvät silmät ja purenta. Hyvä kaula ja säkä, hyvä rintakehä, tasapainoiset kulmaukset, joskin polvikulma saisi olla voimakkaampi. Hyvä lantio ja häntä, askel saisi olla pidempi varsinkin takaa, takaa hieman ahdas. Turkki ei parhaimmillaan. Miellyttävä käytös. Esiintyy erittäin hyvin. AVO EH/1


Paikka oli kyllä ahdas, ja olisi ollut mukavampi olla ulkona. Mutta menihän se näinkin.


Keskiviikon agit oli ihan normaalit treenit. Kahdella ekalla kierroksella ei tarvinnut kertaakaan nostaa kontaktille takaisin, eli pysyi niin pitkään kuin halusin. Sitten menin sanomaan ääneen, että näyttää sille, että Leimu on tajunnut kontaktien idean, ei olisi kannattanut. Vikalla kierroksella jouduin nostamaan takaisin puomille. Nyt olis ehkä sellainen tavoite kontaktien kanssa, josko kesäkuussa voisi startata agiradalla, eli olisi puolitoista kuukautta aika häivyttää namilautanen. Mahdollista? No sen näkee, ei tämä kuitenkaan niin vakavaa ole, jos ei vielä kesäkuussa pääse radalle, aikaa on. :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti