lauantai 24. huhtikuuta 2010

kuulumiset


Keskiviikon agit oli jälleen mukavat radan pätkät, tällä kertaa oli peräti koko ryhmä kasassa, niin tehtiin vain kaksi radan pätkää + yhden kerran kepit. Kontaktit oli ihan jees, mutta yhden kerran en muistanut sanoa sanaa koske, jolloin Leimu tuli A:lta suoraan alas ja namit vain lensivät lautaselta... No heti perään uudestaan ja käskyllä, niin pysähtyi. Otin melkein joka kerta nopeat vapautukset, paitsi muutaman kerran puomilta pidempi kesto.


Annoin Leimulle eilen ekan kerran sydäntä. On se huvittava otus. Ruokakupista nosteli sydämen palaset ruokakupin viereen, söi muut ruuat ja lopuksi vasta mutusteli varovasti sydämen palaset...Minä jo ehdin ajatella, että ei kai se nirsoile, ja jätä sydämen syömättä.


Leimulle ostin jumppapallon. Se ei ole siis mitenkään kunnolla jumissa, mutta en halua että se ehtii mennäkään kunnolla jumiin. Kuukausi vielä pitää odottaa hierojalle pääsyä. Nyt sitten olen vähän jo totuttanut Leimua jumppapalloon, mutta se ei ole ihan helppoa. Se on aika jänskä juttu se jumppapallo. Muutenkin olen silitellyt sen lihaksia. Ja onhan se totta, että kun Leimu laihtui ja lihoi, niin ei se varmastikaan tehnyt hyvää lihaksille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti