perjantai 22. joulukuuta 2006

Pitkästä aikaa


En ole ehtinyt tällä viikolla päivittää kuulumisia... Mutta nyt jotain pikaisesti. Kävin ostamassa Leimulle herkkuja ym. leluja 41 eurolla... Juu. Osan tuon niistä Kuopioon ja samoin lelut.

Leimu on pikkasen parantanut luoksetulemistaan. Maanantaina olimme lappalaisten tokotreeneissä, ja siellä väähn katseltiin, kun muut treenasivat. Lopuksi käytiin lenkillä ja koirapuistossa juoksemassa. Siellä olikin paljon koiria, ihan hyvä, niin Leimu tottuu muihin koiriin.

Kovasti Leimulla on koko ajan meno päällä, nyt loppu viikosta annan sen rauhoittua, ettei tule mitään ylimääräistä. Eilenki Tiina kävi Jaavan, Mustin ja Leimun kanssa lenkillä toisten lappalaiskoirien kanssa.

Sisälle on pissejä ja kakkojakin tullu, mutta nyt on alkanut pikkasen sattumaan paremmin ulos.  Se on kyllä nyt jo älyttämän iso, kohta Musti ja Jaava jää kakkosiksi. Eilen mittasin korkeutta, ja se on noin 42-43 cm, ja paino hieman alle 10 kg.

Tiina on kouluttanut Leimua myös jonkin verran. Pikku hiljaa se alkaa oppimaan asioita. Nyt sille laitetaan kaulapanta joka kerta kun se päästetään ulos, kun jätkä ei meinannutkaan enää antaa laittaa kaulapantaa, kun oli tottunut olemaan ilman.

Hyvää joulua kaikille, en välttämättä ehdi enää päivittää ennen joulua (töitä, töitä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti