lauantai 9. joulukuuta 2006

Metsässä


Aamulla kävin pelkästään Leimun kanssa metsässä kävelemässä, koska halusin nähdä, miten hyvin se  minua seurailee. Hyvinhän se seuraili. ;) Pysyi koko ajan noin 10-20 metrin säteellä minusta, ja tuli luokseni kun pyysin. Leimu sai hyvää liikuntaa, kun oli epätasainen maasto, ja sai ottaa pyrähdyksiä ym. Huomenna meinasin, että ottaisinko mukaan myös Mustin ja Jaavan, mutta ne voi olla sellaisia, että kun tulee lintu, niin se on sitten heippa! Ja muutenkin ne juoksee kauempana, ei pysy niin lähellä, kuin mitä Leimun haluaisin pysyä, eli taidan kuitenkin ottaa pelkän Leimun.

Muuten olin päivällä poissa reilu nelisen tuntia, niin oli aikamoinen sotku, kenkiä oli joku kuljetellu ympäri taloa, vaikka täällä oli kuitenki iskä kotosalla osan ajasta, ja Tiina tuli myös aiemmin, eli ei koirat ollu keskenään kuin parisen tuntia.

Metsässä sain myös hyviä luoksetuloja, sekä Leimu otti itsekin hyvin kontaktia. Kouluttaa pitäsi vielä nyt illalla. Vähän oon tehny Leimun kaa jotain helppoja juttuja myös ulkona. Eli istumista ja maahanmenoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti