keskiviikko 9. syyskuuta 2020

Rallattelemassa ja fyssarilla

Kävimme Laukaalle 5.9.2020 korkkaamassa mestariluokan kahdella radalla. Emme saaneet tuloksia, mutta saimme hyvää kokemusta. Kaislan vire nousi ihan huiman korkealle. Toinen rata oli parempi vireellisesti. Saimme kuitenkin kaikki kyltit jollain tapaa tehtyä. Nyt tosiaan tiedän, mitä pitää treenata. Molemmilla tuomareilla oli juuri meille hankalia kohtia, esim. putken jälkeen puolen vaihto tms.
Eli vauhtiliikkeestä hitaaseen liikkeeseen. Se on todella vaikeaa. Niitä pitää treenata. Kaislan kontrolli petti aika monta kertaa, mutta siitä ei mene kuin 1 tai 3 virhepistettä / kerta. Se myös tuli selväksi, että mestarista ei saa enää tuloksia tokon pohjilla, vaan on treenattava myös rallya kohdennetusti. Eka rata tuli videolle.

Eilen kävimme pitkästä aikaa Patrician käsittelyssä. Kaisla oli ihan jumissa. Huomasi, että yli puoleen vuoteen Kaislan selkärankaa ei oltu käsitelty. En enää edes muistanut sitä, että Patricia käsittelee selkärangan. Patricia lopettaa Kouvolassa käymisen, hän suositteli toista fysioterapeuttia Aitovetistä. Varasin hänelle kuukauden päähän ajan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti