sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Virallinen tokokoe ja rallytokokisa

Olin tämän viikon lomalla. Ja loma on ollut vauhdikas, vaikka juuri mitään en ollut etukäteen sopinut tekeväni. Maanantaina oli normaalit viikkotokotreenit. Olimme Prisman kentällä. Kaisla oli paikkamakuun keskellä ja pysyi. Omalla vuorolla tehtiin: jääviä ja merkkiä.

Tiistaina kävin Kaislan kanssa juoksulenkillä, ja vähän tokoa. Keskiviikkona ajelimme Lahteen rallytokokisoihin. Olin ilmoittanut Kaislan avoimeen ja jäimme varasijalle. Sunnuntaina tuli viestiä, että mahdumme mukaan, joten voittajan korkkaus tulikin aika äkkiä! Mutta hyvä niin. Hallissa oli vieressä agirata, joka oli vain erotettu umpinaisilla aidoilla. Kaikki äänet kuului tosi selvästi. Kaisla oli ihan lähdössä tekemään agia. Kesken rallyradankin odotti vissiin milloin agi alkaa. Pisteitä kertyi 50. Ihan ok korkkaus, mutta rata olisi ollut tehtävissä meilläkin, että sikäli vähän harmittaa, että Kaisla oli niin muissa maailmoissa.

Tässä kuva radasta ja video suorituksestamme (kiitos Tuomas videoinnista!).

Lahdesta ajoimme vanhempieni luo Mikkeliin, koska seuraavana päivänä oli lähtö Pieksämäelle ensimmäisiin virallisiin tokokokeisiin! Alokasluokka oli ensimmäisen 9.30. Koirakoita oli 15, joten paikkamakuu tehtiin kolmessä ryhmässä. Kaisla ei pysynyt paikkaolossa. Kaisla pysyi noin 30 s. ja hipsutti miun luo. Harmitti ihan sikana, koska Kaisla on pysynyt hyvin paikkaolossa koko toukokuun, myös toisten koirien häiriössä. Yksilöliikkeet menikin erinomaisesti. Seuraaminen 9, Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10, Luoksetulo 9,5, Noutoesineen pitäminen 10, Kauko-ohjaus 10, Hyppy 9 ja Kokonaisvaikutus 9. Tuomarina oli Tommi Varis. Hän antoi aika negatiivista palautetta seuraamisestamme. Kaislan pää kääntyy yli 90 astetta, ja siitä tulisi rankaista vielä kovemmin. Pisteitä yhteensä 151,5 ja kakkostulos.

Tässä videot suorituksestamme:


Nyt sitten ollaan koko viikonloppu treenattu paikkaoloa eri koirien kanssa. Perjantaina treenattiin Pistohiekalla Tiinan ja Riikan kanssa. Eilen treenattiin oman treeniryhmämme kanssa, samoin tänään. Tänään treenattiin myös Marikan kanssa. Nyt vikoissa treeneissä pysyi molemmissa. Jes. On ollut myös epätoivoa... Kiitos kaikille treeniseurasta.

Eija Natunen otti kuvia maanantain treeneistä, kiitos!

(c) Eija Natunen

(c) Eija Natunen

(c) Eija Natunen

(c) Eija Natunen

(c) Eija Natunen

(c) Eija Natunen

(c) Eija Natunen

(c) Eija Natunen

(c) Eija Natunen

Muutama kännykuva myös kuluneelta viikolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti