lauantai 29. joulukuuta 2018

Kulunut vuosi ja ensi vuoden haaveet

Tälläistä olen kirjoittanut vuosi sitten vuoden 2018 suunnitelmista:

Vuodelle 2018 en aseta sen suurempia tavoitteita. Treenataan tokoa ohjatusti kerta viikkoon, yritetään käydä mahdollisuuksien mukaan ulkopuolisilla kouluttajilla ja päästä lajissa eteenpäin. Haaveena on tokokokeet. Ostin lisenssin jo nyt. koska jos hyvin käy, niin voidaan mennä kokeisiinkiin. Toisena ajatuksena on käydä rallytokon alkeiskurssi, ja siinä lajissa Kaisla on ehkä nopeammin koevalmis, niin mahdollisesti mennä rallytokokokeisiin. Sellaisesta haaveilen. Olemme jo vähän kotona harjoitelleet rallytokon liikkeitä. :)


Olemme treenanneet tokoa kerta viikkoon. Katin treenien loppumisen jälkeen jatkoimme lähes suoraan Ninalla. Kävimme yhdellä ulkopuolisella kouluttajalla, mutta hän olikin sitten merkitsevä Kaislan mielentilan kannalta: Jari Kantoluoto. Hänen neuvoillaan, treenikaverien ja kouluttajien kommenteilla on nykyiseen tilanteeseen päästy.

Kokeissa ei ole käyty, koska paikkaolo ei ole vieläkään valmis. Kaisla osaa sekä alokkaan että avoimen luokan liikkeet. Ehkä pitäisi alkaa ottaa voittajankin liikkeitä (esim. suunnat ja tunnari aktiivisempaan harjoitteluun). Mutta mepäs kävimmekin rally-toko-kokeessa ja saatiin hyväksytty tulos. Niin! Olen onnellinen tästä.

Kaislan haljenneen hampaan tutkimisen yhteydessä selkä kuvattiin virallisesti ja tuloksena terve selkä myös spondyloosin osalta. :)

Vuodelle 2019 suunnitelmia:

  •  Toivon, että Kaisla pysyy terveenä
  • Tokoa treenataan ohjatusti kerta viikkoon
  • Mahdollisesti jollain ulkopuolisella kouluttajalla (tällä hetkellä vaan ei ole oikeastaan ongelmaa, johon mulla ei olisi suunnitelmaa)
  • Tokokoe?
  • Rally-toko-kokeita mahdollisimman paljon (lisenssi on jo hankittu ensi vuodelle)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti