sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Kennelyskä

Niin se vain saapui meidän elämäämme. Keskiviikkona Kaisla yskäisi aamulla muutaman kerran, ja jo heti ajattelin, että onko sillä kennelyskä. Illan mittaan diagnoosi varmistui, kun Kaisla yski limaa. Ensimmäinen yö oli myös aika yskäinen. Siitä se on hiljalleen vähentynyt, mutta edelleen tänäänkin on vielä yskinyt. Jouduin käyttämään sen eläinlääkärissä, jotta sain eläinlääkäritodistuksen. Olin nimittäin ilmoittanut Kaislan vireenhallinan jatkokurssille, joka olisi ollut nyt pääsiäisenä. Lisäksi olin ilmoittanut Kaislan Lpky:n järjestämiin rallytoko-kilpailuihin. Sen kerran kun Kaislalle olisi ollut muutakin aktiviteettia normaalien treenien lisäksi, niin kaiken pilasi yskä. Lappeenrannan alueelle kennelyskä epidemia on jo hiljentymään päin. 

Eräänä lauantaina käytiin Lauran ja lapinporokoirien kanssa treenaamassa Ninan hallilla. Oli oikein mukavat treenit. Lauralta sain myös muutaman hyvän vinkin, eli jos treenaa jotain asiaa, niin välillä kannattaakin palkata jo edellisestä asiasta. 

Tiistain tokotreeneissä ei ole ollut mitään uutta. Olemme treenanneet paikkaoloja treenien lopussa. Omalla vuorolla luoksetulon mielentilaa, ruutua, stoppia ja sen sellaista. Nyt jää monet treenit välistä yskän takia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti