torstai 15. helmikuuta 2018

Treenejä

Viikko sitten maanantain treeneissä: noutoa (onnistui kerran heittäen, toinen ei), ruudun ja merkin erottelua -> tässä Kaisla oli tosi hyvä ja lopuksi lyhyt paikkamakuu. 

Kotona on tehty pienesti noutoa, ihan ok. Kiellosta lopettaa pelaamisen ja kykenee sen jälkeen tulemaan perusasentoon kapula suussa. On tullut onnistumisia ilman kieltojakin, eli on hakenut kapulan ja tullut perusasentoon. Molemmista olen palkannut.

Viime viikolla käytiin perjantainala Ninan hallilla. Aluksi tehtiin kokeenomainen avoimesta luokasta. toki palkkailin välillä, koska otin mukaan myös epävarmoja liikkeitä (ruutu, merkki). Jäävistä tehtiin liikkeestä maahan. Seiso ja istu on vielä vaiheessa. Sen jälkeen tehtiin ruutua ilman kosketusalustaa ja kosketusalustan kanssa. Ja muita vauhti liikkeitä. Seuraamista myös, palkkasin tiheästi, koska seuraaminen on alkanut hajota. Lopuksi 20 min paikkamakuu. Kaislan vire meni niin alas, että se laittoi ihan lopussa pään maahan. Wuhuu!! 

Tämän viikon maanantain treeneissä noutoa (kokonaisena ei onnistunut), siirtymät olivat teemana (näissä Kaisla oli hyvin mukana) ja ruutu. Tehtiin ekaksi tyhjä ruutu, ja Kaisla oli ihan pihalla. Kaisla alkoi pakkomielteisesti etsiä kosketusalustaa, eli Kaislalle todellakin tarvitsee opettaa ruutu ihan kunnolla, että Kaisla tietää, että mikä ruutu on ja tyhjä ruutu on todella tuttu asia, eikä tule kisoissa eteen uutena asiana. Paikkamakuu ok, olin melko lähellä. Vire oli suhteellisen alhaalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti