sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Erilaisia treenejä

Olen yrittänyt saada joka viikolle toisen hallitokotreenin eli olen siis vuokrannut Ninan hallia. Viime viikon sunnuntaina Ninan hallilla tehtiin perustreeni. Aluksi leluun purkaminen ja sen jälkeen kokonaisuustreeni. Tämä sai minut ajattelemaan, että en halua Kaislan kanssa tehdä kokonaisuustreenejä, koska se mielentila on ihan järkky. Ekana pitää saada mielentila alemmaksi, jotta voi tehdä kokonaisuuden. Yksittäisiä liikkeitähän Kaisla pystyy tekemään hyvässä mielentilassa. Nyt vaan pitää saada useampi liike putkeen. Tästä tulikin juuri ajatus mieleen, että tehdä paria liikettä putkeen ja siirtymiä. Loppuun taas 20 min paikkamakuu. En tiedä, oliko Kaislalla pissahätä vai mitä, mutta ei oikein pysynyt paikoillaan.

Maanantaina Katin treeneissä: ruutua (tähän Katilta hyvä idea ruutunauhoihin liittyen), Kaisla teki myös pari ihan sika hienoa ruutua ilman kosketuslätkää. Noutoa. Kaisla haki pelkkää maassa olevaa kapulaa. Mun tulisi ostaa vähän korkea lapaisempi noutokapula (siksi ei tehty heittoa). Kaket. Kaisla oli ihan kiinni ruudussa. Näitä pitää harjoitella. Pitää pystyä tekemään. Ajatus pitää saada häiriöstä pois.

Mutta maanantaina Kaislan vuoro oli olla ekana, ja tiedättekö, että sen jälkeeen Kaisla oli ihan cool muiden treenatessa. (Eihän tätä ole toisaalta kuin yhdeksän kuukautta harjoiteltu.) Kaisla ei tehnyt yhtään nykäisyä treenikentälle. Kaislalle on ollut vaikeaa olla samassa tilassa muiden treenatessa (erityisesti vauhtiliikkeitä), koska Kaisla haluaisi itse treenata. Oli niin hienoa, kun vaan Kaislan kanssa hengailtiin. Toki jos treenaava koira teki vaikeaa liikettä Kaislalle esim. ruutua, niin palkkasin siitä, kun Kaisla katsoi treenaavaa koiraa, ja sen jälkeen otti kontaktin. Olin niin onnellinen tästä asiasta. 

Perjantaina käytiin taas Ninan hallilla. Aluksi tehtiin switch on off -leikkiä. Tähän mun pitää tutustua tarkemmin ja hyödyntää sitä Kaislan vireen hallinnassa. Sen jälkeen Kaisla purki itseäään leluun. Treenattiin ruutua, hyppyä, seuraamista, kakea ja jääviä. Lopuksi totuttuun tapaan 20 min. paikkamakuu. Käytin Kaislan ennen sitä pissalla, niin ei ollut ainakaan pissahätä. Tänään oli taas rauhallisempi paikkamakuussa, mutta en pystynyt menemään kovinkaan kauaksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti