torstai 4. tammikuuta 2018

Kulunut vuosi ja suunnitelmat ensi vuodelle

Vuosi sitten joulukuussa olen kirjoittanut, että toivottavasti Kaislan kuntoutuminen sujuu hyvin ja mahdollisesti kaiken mennessä putkeen, mahdollisesti tokokokeeseen syksyn aikana.

Kaislan kuntoutuminen meni suunnitelman mukaan, ja toistaiseksi on pysynyt oireettomana harrastaen tokoa ja metsälenkkeilyä. Tokossa ei oltu koevalmiita syksyllä, vaikka pääsimmekin toukokuusta alkaen kerta viikko treenaamaan ohjatusti tokoa. Bonuksena kävimme nose workin alkeiskurssin ja yhden kerran non stop -treeneissä palauttelemassa mieleen lajia. En ole saanut itsestäni irti, että treeneisin enemmän nose workia. Kävimme myös Sari Paavilaisen pitämän Koirakoulu Vision kahden päivän virehallinta-kurssin, joka oli äärimmäisen hyödyllinen meille. Kävimme myös kerran Marko Vuorenmaan tokotreeneissä.

Vuodelle 2018 en aseta sen suurempia tavoitteita. Treenataan tokoa ohjatusti kerta viikkoon, yritetään käydä mahdollisuuksien mukaan ulkopuolisilla kouluttajilla ja päästä lajissa eteenpäin. Haaveena on tokokokeet. Ostin lisenssin jo nyt. koska jos hyvin käy, niin voidaan mennä kokeisiinkiin. Toisena ajatuksena on käydä rallytokon alkeiskurssi, ja siinä lajissa Kaisla on ehkä nopeammin koevalmis, niin mahdollisesti mennä rallytokokokeisiin. Sellaisesta haaveilen. Olemme jo vähän kotona harjoitelleet rallytokon liikkeitä. :)

Minusta on ollut ihanaa, että Kaisla on ollut terve. Kaislan kanssa on tosi kiva puuhata asioita. Toivon todellakin, että Kaisla pysyy terveenä ja saataisiin ehkä treenivuosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti