torstai 7. joulukuuta 2017

toko-treenit ja möllitoko 6.12.2017

Maanantain tokotreeneissä tehtiin kokonaisuutta ajatellen keskiviikon möllitokoja, jonne olin Kaislan ilmoittanut. Kaisla oli hyvä, Tehtiin alokas-luokka kokeenomaisena. Jätöt sujuivat hyvin, palkkasin hypyn odottamisen lelulla ja samoin palkkasin luoksetulon lelulla. Kaisla jäi aavistuksen jumiin kapulaan, jonka annoin Katille ennen treeniä. Kaukot oli ensimmäisenä, ja Kaisla mietti vain kapulaa, eli ei todellakaan noussut ylös. Eli kapulan häiriötreeniä pitää muistaa tehdä jatkuvasti satunnaisesti. Nyt sitä ei ole tullut tehtyä pitkään aikaan.

Itsenäisyyspäivänä Kati ja Marika järjestivät möllitokot Etelä-Karjalan Koiraurheiluhallilla. Ilmoitin siis Kaislan alokkaaseen. Ryhmäpaikkaolossa Kaisla oli hyvin levoton, vaikka etäisyys oli vain 1,5 metriä. Kaisla suoritti liikkeet ryhmän ensimmäisenä, eikä käyty kehän ulkopuolella, koska hän olisi nostanut itsensä uudelleen korkeille kierroksia. Nyt ne olivat jo aavistuksen matalammalla. Seuraamisella aloitettiin, se oli oikein hyvää. Hitaassa seuraamisessa Kaislan pylly ehti kerran käydä istumassa, eli tätä pitää harjoitella lisää, tai siis ehkä ennemmin sitä, että kävelen peruskävelyn aavistuksen kovempaa. Toisena liikkeenä oli liikkeestä maahanmeno, joka oli myös täydellinen alun melkein kilareita lukuunottamatta. Kaislaa ehkä aavistuksen nostatti se, että seuraamisesta ei saanut palkkaa (vaikka olemme treenanneet kokonaisuuksia ja palkattomuuksia). Seuraavana hyppy, jossa myöskään ei ollut mitään huomautettavaa. En käyttänyt lelua tässä. Sen jälkeen kaket, joissa Kaisla ei ollut kauhean keskittynyt, mutta teki vaihdot hyvin. Toiseksi viimeisenä liikkeenä oli luoksetulon, jossa otin lelun näkyville ja palkkasin sillä lopuksi Kaislan. Kaisla pysyi hyvin paikoillaan. Viimeisenä liikkeenä oli kapulan pito. Kaisla nousu kapulaa vasten alussa, mutta sen jälkeen siisti pito. 

Kaisla siis oli niiin hyvä! Oon todella onnellinen, että saatiin onnistunut kokonaisuus. Enää meiltä puuttuu ryhmäpaikkaolo, niin sitten voikin alkaa katsella koekalenteria. :) Ja kyllä aion maksaa lisenssin kohta puolin, vaikka sitten Kaislasta ei tulisikaan vielä koevalmista. :) Myös rallytoko on alkanut kiinnostaa minua...

Tässä Kaislan suoritus videolla

Ja pisteet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti