perjantai 14. huhtikuuta 2017

Eilinen fyssari -> terve!

Semmosta. Eilen oli fyssarin kontrolli. Kaislan lihakset olivat kasvaneet (nehän ehti lepo-jakson aikana selvästi pienentyä). Kaisla oli sekä etuosastaan että takaosastaan jonkun verran jumissa, mutta ne olivat normaaleja jumeja, mitä tulee, kun tauon jälkeen alkaa liikkua normaalimmin. Lisäksi kaulassa oli yksi lukko, joka lienee tullut hihnakävelystä. Fyssari kuitenkin sai kaikki auki helposti.

Nyt siis hauisjänteen tulehduksesta on saatu puhtaat paperit. Eli jatkossa siirrytään urheilukoiran ylläpitävään fysioterapiaan. Kaislan kohdalla se tarkoittaa Patrician käyntiä kolmen kuukauden välein ja kerran välissä käytettävä jollain lähempänä hierottavana (eli noin 6 viikon kuluttua tästä). 

Kaisla oli fyssari-käynnillä ihan hirveän korkeassa vireessä. Yleensä on tehty ekaksi jumpat, ja sen jälkeen käsittely, mutta eilen tehtiin toisinpäin. Eli ekana käsittely, jotta Kaisla rauhoittuisi ja sen jälkeen jumpat. Melko hyvin Kaisla rauhoittuikin, mutta kyllä se vaan nostaa itsensä hurjan nopeasti korkealle.

Nyt siis saadaan palata normaaliin arkeen hiljalleen. Meillä se tarkoittaa toko-treenejä. Toko-treeneissä aloitetaan rauhoittumisesta ja vireen alentamisesta, eli varmasti paikallaoloa, kontakti-treeniä, kaukoja ja kapulanpitoa (ainakin). Hiljalleen myös vauhtiliikkeet mukaan, mutta en usko, että niihin päästään kovinkaan nopeasti, sillä luulen, että saamme tehdä vireen kanssa aika paljon töitä ennen sitä. Mutta aikasta huippua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti