keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Viime viikon torstaina fyssarilla

Viime viikon torstaina oli Kaislan fyssari kontrolli Kouvolassa. Kaisla oli edelleen oireeton / kivuton. Hienoa! Fyssarilta saimme uudet jumppaohjeet (osa samoja, osa uusia). Uutena saamme aloittaa kaukojen treenaamisen. Olkapään kannalta tärkein liike on M-S-M, mutta myös I-M-I vaihtoja voidaan treenata. Nämä ovat oikein hyvää jumpat tokon kannalta. Jotenkin kaukojen treenaaminen on ollut tylsää, enkä ole niitä ihan hirveästi opettanut lukuunottamatta M-I-M -vaihtoja. Kaisla on nostanut oikeaa etujalkaa M-S-vaihdossa. Nyt ei nostanut. Osin se on ollut tekniikkavirhe, mutta osasyy varmasti on ollut kipeällä olkapäällä, joka on vahvistanut väärää suoritusta. Nyt Kaisla pystyy tekemään vaihdon nostamatta oikeaa etujalkaa maasta. Eli pitää saman verran painoa molemmilla jaloilla. 

Lisäksi saamme aloittaa lenkin ohessa vapaana olemisen. Kaisla ei kuitenkaan pääse kokonaan vielä irti, sillä olkapää ei ole valmis 200 m täyteen spurttiin. Eli seuraavan kuukauden ajan, Kaisla on lenkillä 5 minuutista alkaen lisäten 10 min / vko aikaa "vapaana" flexissä. Tänään vuorossa oli vapaana 12 min, tähän asti on siis sujunut hyvin.

Seuraava kontrolli on helmikuun puolessa välissä. Jos kaikki on hyvin, niin sitten aloitetaan oikeat irralla pidot. Aika hyvin Patricia ennusti, että jos kaikki menee hyvin, niin Kaisla on treenikunnossa huhtikuulla. Ja nyt tosiaan tähän asti on kaikki mennyt hyvin, ja vaikuttaa sille, että tosiaan treenien pariin päästään mahdollisesti huhtikuussa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti