sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Tiia Vitikaisen agikoulutus 12.12.2015

Olimme eilen Lau:n järjestämässä Tiia Vitikaisen agikoulutuksessa. Ilmoitin Kaislan vain yhdelle päivälle, koska en ollut varma, miten paljon siitä on meille hyötyä, ja eihän se ilmaistakaan ole. 

Oli todella hyvä koulutus! Saimme äärettömän paljon hyviä neuvoja. Kaislan kanssa on vielä perusteiden kanssa paljon tekemistä. Tiiakin sanoi sitä, että Kaisla tekee niin täysiä, etä treenisessiot täytyy pitää lyhyinä. Ja näinhän olen yrittänytkin tehdä. Eilinen oli rankka ja pitkä, joten nyt tulee ihan tarpeeseen pari lepopäivää. Toisaalta Kaislankin kannalta oli hyvä, että Kaislalla oli treenit vain lauantaina. Teimme eilen siis yhteensä kolme treeniä, joista kaksi on videolla. Kiitos Hennalle kuvaamisesta.

Saimme apua: lähtö-ongelmaan, riman alituksiin, vireen säätelyyn, pakkovalssin treenaukseen ja merkkauksen opettamiseen. Pakkovalsissa Kaisla on oppinut seuraamaan pelkästään mun kättä, vaikka sen ei pitäisi olla niin kriittinen mun liikkeestä... Eli siinä palataan ihan perusteisiin, eli siivekkeen takana on lelu tai kissanruokaa.

Jos joku jaksaa katsoa videot, niin tässä ne ovat leikkaamattomina. En ole oikein pätevä videoiden editoija.. Ohjaajan räpellys on ihan hirveää, mutta Kaisla on aika kova menijä!





Täytyy vielä muokata sen verran, että ei hyvänen aika noita mun käsiä. Kaisla kun menee riman ali, niin minä alan huitoa ihan hirveästi käsillä. Käsi pitää pitää alhaalla. Siitähän myös Tiiakin sanoi.

5 kommenttia:

  1. Voi että, ihana Kaisla! On kyllä ihan samanlainen kuin siskonsa 😀Oletko kokeillut laittaa useampaa rimaa päällekkäin? Kipillä oli kans tuota riman alittelua, kun siirryttiin maksikorkeuksiin. Loppui hyvin äkkiä, kun ei enää päässyt sitä tekemään. Tosin pitihän sitä pari kertaa kokeilla "räjäyttää" koko este sujahtamalla rimojen välistä.. Meillä on vaikeuksia renkaan kanssa, niin kiva olis tulla ihan mistä tahansa välistä, paitsi siitä keskeltä. Ei uskoisi, miten helppoa on hypätä vaikka sieltä yläkulmasta 😀

    VastaaPoista
  2. Kiitorekulla olemme kokeilleen laittaa toista rimaa. Myös Kaisla on siinä onnistunut läväyttämään esteen läpi... Tiia sanoi myös toisen riman laittamisesta, että se on mahdolista, mutta siinä täytyy muistaa, että se toinen rima on pakote. Tiian neuvo hyppyjen naksuttamisesta kuulosti kokeilemisen arvoiselle. Tällöin koira joutuisi ajattelemaan.

    Voin uskoa, että rengas on vaikea Kipille, sillä sitä se on myös Kaislalle. Kaislan kanssa sitä on tehty pari kertaa, mutta aika monta eri variaatiota se on jo keksinyt.

    VastaaPoista
  3. Kiva nähdä Kaislan treenivideoita, on se nopee :) Kuin korkealla noi rimat oli, näyttää vaan niin matalalta ettei olis edes mahdollista mennä niiden ali (vaikka helpoltahan se näytti videolla)..

    VastaaPoista
  4. Rimat oli 50:ssä, eli ei ihan maksi-korkeudessa. Kaisla pääsee helposti 35:senkin ali niin halutessaan...

    VastaaPoista