tiistai 30. joulukuuta 2014

Paluuta arjempaan

Mutta ei ihan arkeen, sillä minulla on nämä välipäivät ylityövapaita, töihin siis vasta perjantaina! :) Mikkelissä vierähti nopeasti viisi päivää. Kaisla teki kaikki kakat yksiä lukuunottamatta ulos! Jee! Pissejä tuli jonkin verran sisälle, usein kun tultiin ulkoa, niin heti sen jälkeen tuli pissat sisälle, kun ei malttanut ulkona niitä tehdä. Kaisla ja Tonttu olivat yöt eteisessä, niin Kaislalta ei tullut yhtään pissejä / kakkoja yön aikana sisälle. Nyt minä sitten laitoin Kaislan ja Tontun kotonakin yöksi keittiöön, ja yön aikana Kaisla ei ollut tehnyt pissoja eikä kakkoja. Kukkaa oli vain syöty... :D Se on se, kun jos Kaisla on vapaasti koko asunnossa yön, niin se ei malta nukkua, vaan lähtee touhuamaan, jolloin sitten tulee pissaa ja kakkaa sisälle. 

Siskoni on pyörätuolissa, ja alkuun Kaislaa vähän jännitti se, ja meinasi alkaa paimentamaan sitä. Mutta tosi hyvin tottui. Kaislalle ei ainakaan pyörätuolista tule mörköä. Siskoni treenasi ihan innoissaan Kaislaa ja jaksoi touhuta sen kanssa. Itsekin sain hyviä vinkkejä, mitä tulee treenata, sillä Kaisla jäi aika tiukasti kiinni leluun. Ja ei ehkä tarvitse valittaa, että se leikkisi huonosti / ei palauttaisi lelua, se leikkii hyvin ja palauttaa lelun, kunhan malttaa vain odottaa, eikä itse hössötä... Kaisla on kyllä tosi vilkas luonteeltaan (jos olen pitänyt Tonttua vilkkaana, niin Kaisla on sitten supervilkas...), eli mun pitää itse olla tosi rauhallinen (ja kaikkihan tietää kuin rauhallinen minä olen...).

Tänään tein vajaan viikon tauon jälkeen Tontun jumpat, ja ihan niin kuin tasapaino olisi kestänyt paremmin kuin aiemmin. Kävin myös molempien kanssa agihallilla. Ekan kerran mentiin kävellen Kaislan tulon jälkeen hallille, siinä tulee juuri hyvä alkuverkka samalla. Tontulle hyppytekniikkaa. Kasvava sarja, ei ongelmia. Korkeuden arviointi (45, 55, 60, 65 ja 50), ei ongelmia, tosi hyvällä vireellä teki, eikä mitään epäröintiä 65:ssä. Kaisla pääsi tekemään, kun oli hiljaa. Eli harjoiteltiin vähän rauhoittumista. Meni ehkä 10 minuuttia, että rauhoittui. Näitä lisää. Kaisla teki vähän siivekkeiden kiertoa, esteen tarjoamista ja paikallaolotreeniä. Kaisla oli tosi hyvä.

Tässä vielä muutamia kuvia joulun ajalta.Muutama kuva kissoista ja Kaislasta sisältä.

Mörri

Harmi

Harmi2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Kaislan Sutki-veljeä oonkin treffaillut useamman kerran ja se(kin) vaikuttaa varsin kivan oloiselta pikkujätkältä. Tiinalle terkkuja <3

    VastaaPoista
  2. Kiva, että olet nähnyt Sutkia. Mitä olen muista pennuista kuullut, niin kaikki taitavat olla oikein kivoja. :) Tiinalle kerrottu terveiset.

    VastaaPoista