lauantai 5. huhtikuuta 2014

Tokoilua

Eilen illalla käytiin Lauran ja porokoirien kanssa treenaamassa tokoa. Nyt uskalsin tehdä vähän enemmän Tontun kanssa. Ekana seuraamista, omituista haisteli paljon, jouduin huomauttelemaan... No seuraavaksi jäävät. Ekaksi muistutellen peruuttaen hyvät! Seuraavaksi "seuraamisesta" tehtiin kaikki ja palkkasin asennosta (ei kestoa). Lopuksi vielä tunnaria. Ekalla ei haistellu yhtään, vaan yritti tuoda ekan kapulan mikä sattui suuhun. En antanut sen tuoda väärää. Seuraavaksi ei meinannut ymmärtää lähtee haistelemaan, mutta kun lähti toi oman. Rohkeasti uudelleen vaan, toi oman. Ja taidettiin tehdä vielä pari kertaa. Toi oman. Tässä siis lähetin sen vapaassa asennossa kapuloiden luo, jotka olivat noin 1 metrin päässä meistä.

Tokassa setissä Tontulle seuraamista, oli parempaa kuin ekassa setissä. Ja tehtiin kaket (M-I). Tähän tuli Lauralta hyviä vinkkejä. Tonttu siis meinaa jäädä puoli-istuvaan asentoon. Loppuun vielä paikkamakuu Surin kanssa. Olin ehkä noin viiden metrin päässä ja aika oli en tiedä. Mutta hyvin pysyi, ei ongelmia.

Tänään kävin agihallilla katsomassa kolmosten kisoja. Voi, että tekee mieli itsekin päästä aksaamaan. Tosi hienoja ratoja ja suorituksia oli koirilla! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti