maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja pentuagi

Olosuhteiden pakosta jouduttiin viettämään uusi vuosi kaupungissa. Aiemmin aina olen vähintään koiran vienyt maalle, jos itse olen ollut muualla, mutta tänä vuonna olin niin pitkään aattona töissä, ettei ollut järkevää lähteä minnekään. Onneksi Tonttu ei reagoinut paukkeeseen, vaikka täällä oli ihan älytön pauke lähes koko ajan yhteen asti. Paukkeen aikana en käyttänyt Tonttua ulkona, vaan vasta kun pauke hieman väheni yhden aikaan, niin käytin nopeasti pissalla. Eli uusi vuosi meni ihan hyvin.

Tänään oli penturyhmän agitreenit, ja ilahduttavasti koko porukka oli paikalla. Aiemmin olemme olleet hallissa keskenään, mutta jatkossa häiriötä on lisää, sillä toisellakin kentällä on treenit samanaikaisesti. Tonttu otti niistä vähän häiriötä, mutta kivasti kuitenkin pystyi tekemään. Tehtiin puomia kokonaisena hihnassa, ihan mielettömällä vauhdilla Tonttu menee ja pysähtyy 2o2o -asentoon, jes. En tiedä. milloin uskaltaa tehdä ilman hihnaa... Nyt kun puomi sujuu hienosti, niin kokeiltiin myös keinua, joka silloin muutama kuukausi sitten oli aika jännittävä. Keinu sujui oikein hyvin, avustaja piti keinua ylhäällä, jotta se ei painunut alas. Sen jälkeen tehtiin pelkkää rämäytystä. Tähän saatiin hyviä vinkkejä, miten sitä pystyy tekemään, vaikka olisi treenaamassa yksin.

Lopuksi tehtiin pari lyhyttä pätkää.
















Ekana tehtiin siniset numerot, eli putki, hyppy ja hyppy. Viimeisen hypyn takana oli lelu palkkana, sillä Tontulla ei ole edelläänkään minkäänlaista käsitystä siitä, että siivekkeiden välistä tulisi mennä, mutta pienellä avulla onnistuu hyvin. Viimeisenä tehtiin punaiset numerot, tällä kertaa namilautanen viimeisen hypyn takana. Ekalla kerralla meni hutiin putkesta, koska otti häiriötä. Tokalla yrityksellä meni vallanmainiosti, joten siihen oli hyvä lopettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti