keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Ageja

Maanantain pentuageissa tehtiin mun suunnittelemaa pätkää, lähinnä hyppysuora, johon linjassa putki. Harjoiteltiin siis irtoamista putkeen, mutta aika huonolla menestyksellä. Irtoamista pitää siis treenata edelleen paljon. Kokeiltiin myös viskikäännöstä Lapikkaan keskustelun innoittamana, Tontun kanssa saatiin onnistumisia namilautasella ja sitten saatiin myös onnistuminen ilman namilautasta putkeen. Lisäksi kokeiltiin jaakotusta, meni ihan ok. Hyvä Tonttu!

Tiistaina käytiin treenamassa itekseen. Paikallaoloa, nyt Tonttu pysyi vaihteeksi hyvin, tehtiin keinun rämäytyksiä. Keinua voisi seuraavissa pentutreeneissä viedä eteenpäin. Kontaktit meillä onkin jäissä, sillä seuraavaksi pitää saada kotona laatikon kanssa kesto siten, että voin juosta ohi Tontun pysyen kontaktilla. Ei olla vielä ihan siinä vaiheessa, kävellen pysyy, mutta juosten ei vielä.

Kynsien leikkauksessa on tapahtunut edistystä. Nyt sain todella hyvin ja lähes kokonaan ilman taistelua leikattua kynnet, kun oli älyttömän hyviä makupaloja (koiranmakkaraa). Hyvä hyvä. Pitäisi varmaan alkaa pitää lenkeilläkin huippunameja mukana, jotta toisten koirien ohitukset menisivät hyvin. Välillä Tonttu menee todella hyvin, ottaa jopa kontaktia ja välillä sitten huutaa jo todella kaukaa toiselle koiralle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti