sunnuntai 21. elokuuta 2011

Kaikkea


Viime viikonloppuna Leimu ja Tonttu olivat Mikkelissä hoidossa, seurana olivat Jaava, Myrtti ja Mette. Metellä ja Tontulla oli ollut kova vauhti lähes koko viikonlopun... Sunnuntaina käytiin Tontun ja Meten kanssa lenkkeilemässä Minkan ja Hupin kanssa. Tonttua alkuun jännittää vieraat koirat, mutta hyvin on toistaiseksi tullut kaikkien tapaamiensa koirien kanssa toimeen.


Keskiviikkona pyörähdimme Tontun kanssa Match show:ssa, Tonttu sai punaisen nauhan, mutta loppukehässä ei sijoittunut. Hyvin antoi tuomarin käsitellä. En muista, milloin viimeksi Tontun hampaat olisi katsottu, ne se antoi katsoa, mutta niitä pitää nyt jatkossa muistaa katsoa useammin. Ja tietysti seisomista voisi harjoitella, samoin kehässä juoksemista. Leimu käväisi myös vähän kävelemässä alueella, ja olipa ihanaaa kävellä fiksun aikuisen kanssa hihna löysällä... Tosin alkusähellyksen jälkeen, myös Tonttu käyttäytyi hyvin. Tonttu sai hyvää sosiaalistamista muun muassa tutustumalla leonbergiin ja pariin muuhun koiraan.


Torstaina oli vuorossa Leimun kontrolli Kouvolassa. Leimu on kipeä, ei siitä pääse mihinkään. Karusti sanottuna vaihtoehtoina on siis leikkaus tai lopetus. Ei kipeää koiraa voi pitää. Kuukauden päästä on seuraava kontrolli, jos en saa sitä ennen päätettyä. mitä tehdään. Tällä hetkellä olen leikkauksen kannalla, mutta toki olen miettinyt vakavasti myös toista vaihtoehtoa. Toisaalta, jos leikkauksesta ei ole apua, niin sitten ainakin tietää yrittäneensä. Toisaalta leikkauksella on saatu hyviä tuloksia aikaan. Vaikeaa.


Tänään käytiin koirapuistoilemassa hoffi Demin kanssa. Tai siis lähinnä Tonttu ja Demi puistoili. Välillä käytiin rannassa uittamassa ja juottamassa koiria. Tontulla oli hauskaa, ja se ei meinannut lainkaan väsähtää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti