tiistai 22. kesäkuuta 2010

Plaah


Viime keskiviikon treenit oli katastrofaaliset. En tiedä, mikä johtui mistäkin. Eli ensinnäkin Leimu ei syönyt makupaloja ollenkaan, joten palkkasin sitä lelulla. Periaatteessa lelupalkkakin oli ihan ok. Kontaktit aiheutti vain sitten ongelmia ja paljon. Olin suunnitellut, että otan kontakit varmasti ja ilman painetta, eli tänään pelkästään namilautasella ja minä pysyn kaukana, mutta eihän se onnistunut, koska Leimu ei siis syönyt namia, joka oli vedessä kypsennettyä lihaa... No lopputulos oli, että Leimu ei enää mennyt mielellään kontaktiesteille, joten loppuun tehtiin mukava hyppysuora, jotta saisi jotain kivaa aikaiseksi. Eli mä onnistuin kuitenkin pilaamaan Leimun. Tiesin, että pitää olla varovainen kontaktien kanssa, että ei tule painetta, mutta sitä siis tuli.


Nyt jälkikäteen mietittynä, ei Leimu ehkä pilalla oo, mutta täytyy saada kontakteista kiva juttu ja saada ne itsenäiseksi ilman painetta. Mutta tämä viikko pidetään taukoa ja lepoa, ja katsotaan ensi viikolla uudestaan. Leimu on ilmoitettu agirotuun lauantaille kahdelle radalle ja sunnuntain joukkuekisaan, joten eiköhän ennen sitä saada jotain aikaiseksi.


Leimu on siis jälleen syönyt huonommin ruokaa. Mutta ei se aiemmin ole jättänyt liha -makupaloja syömättä. Joten olen ollut yhdeydessä yliopistollisen eläinsairaalan eläinlääkäriin, että mitäs tehdään. Leimuhan on koko ajan röyhtäillyt ruokailujen jälkeen, se ei ole mennyt madohäädöllä pois. Leimu siis sai jo toisenkin Axilur-kuurin, koska ajattelin, että syömättömyys on giardiaa, mutta ei se siis ole. Leimulle kokeillaan vielä kuukauden verran hypoallergeenista ruokaa, ja jos sillä ei ole vaikutusta röyhtäilyyn ja ruokahaluttomuutta esiintyy, niin sitten Leimu tähystetään. Itse en jaksa uskoa, että tämä olisi allergiaa, mutta jotain on kuitenkin pielessä. Nyt Leimu on syönyt ihan hyvin sitä allergiaruokaa. Onneksi sitä on myös purkkiruokana, niin sitä pystyy käyttämään nameina. Ruokahaluttomuus on siis ajoittaista, välillä pariin päivään ruoka ei maistu, ja sitten saattaa syödä pitkäänkin normaalisti. Oikeastaan huhti- ja toukokuu oli ihan normaalia, lukuunottamatta röyhtäilyä. Leimu on kuitenkin ollut koko ajan pirteä. Tässä vielä muutama viikonlopuinen kuva Leimusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti