maanantai 28. kesäkuuta 2010

Ihanat aamuaksat :)


Ihanaa, Leimu ei olekaan pilalla... Tänään aamulla käytiin ottamassa vähän aksaa. Leimu oli innokas normaali itsensä. Ei ollut mitään ongelmia kontaktiesteille menossa. Tein ensin siten kuten olin viime kerrallakin suunnitellut, eli kontaktit namilautasella. Meni hyvin. Otin ihan muutaman lyhyen suoran radan pätkän sisältäen kontkatiesteet. (Eli toisin sanoen sellaiset radat kuin oli edellinen treenaaja jättänyt...). Sitten otin vielä kerran puomin ja A:n ilman namilautasta ja pyrin itse olemaan mahdollisimman kaukana. Hidashan se silloin oli, mutta pysähtyi oikeaan paikkaan, A:lla palkkasin namilla kädestä, puomilla pelkästään kehuin. Mutta niin huippua, että en onnistunut pilaamaan (ainakaan vielä) Leimua. Ja tänään siis oltiin hallilla alle kymmenen minuuttia.


Viime viikolla meillä ei olllut agitreenejä, koska keskiviikkona oli epikset, joista meidän ryhmä oli vastuuvuorossa. Jouiduin ottamaan Leimun mukaan hallille, koska en ehtinyt lenkittää sitä kunnolla ennen epiksiä. Ihan hyvä vain Leimulle, että sai kerätä motivaatiota hallilla, ja ei päässytkään tekemään mitään. Olisi kyllä halunnut.


Ainakaan reilun viikon allergiaruuan syönnin jälkeen ei ole ollut mitään muutoksia Leimussa. Röyhtäilee ruuan jälkeen ja välillä syö paremmin välillä huonommin. Viime viikon söi suhteellisen hyvin, juhannuksen vähän huonommin, mutta äsken maistui aamuruoka hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti