maanantai 22. maaliskuuta 2010

Syömisiä


Tällä hetkellä eräs pieni lapinporokoira taitaa huiputtaa mammaa syömisillään. (Hemmetin rakki ;)) Leimu oli siis iskällä viikonlopun hoidossa ja oli syönyt kaikki iskän tarjoamat ruu´at. Yksi kerta oli meinannut jättää syömättä, mutta sitten iskä oli sanonut, että syö, niin Leimuhan oli syönyt. Sunnuntaina kun menin Leimua hakemaan, niin siinä illalla ajattelin antaa ruuan, ja ei herra syönyt. Sitten sanoin iskälle, että anna sinä sille se ruoka, ja iskä kun antoi, niin Leimu söi. Nyt tänään on syönyt sekä aamu - että ilta -ruuan. Iskä tosin antoi raksut ihan kuivina, ja nyt minäkin siis olen antanut tänään raksut ihan kuivina. (normaalisti raksut ovat olleet vedessä)


Tosiaan Leimu varmasti oli kipeä tässä pitkin syksyä ja talvea, ja ruoka ei maistanut, ja kun en tosiaan halunnut, että se laihtuu liian huonoon kuntoon, niin syötinpä sitten kädestä. Se ei ehkä ollut paras idea! Mutta tehty mikä tehty. Vaikka Leimu ei ole dominoiva koira, niin kyllä sekin osaa etuuksista taistella, nyt täyty vaan olla johdonmukainen ruokailujen suhteen ja muutenkin. Toisaalta kun vähän oli jo asennoitunut siihen, että sillä on jotain vakavaa, niin onhan sitä aika paljon höösätty, nyt onkin sitten palattu tiukempaan (normaaliin) "kuriin".


Kontrollinäytteen testaaminen meneekin ensi viikolle, koska en tajunnut, että siinä pitää myös olla kolmen peräkkäisen päivän näytteet, vaan luulin että yksi tuore näyte riittää, joten ensi viikonloppuna pitää muistaa ottaa näytteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti