sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Fysioterapeutti, agikisa ja erkkari


Viime viikolla unohdin päivittää, että Leimu kävi hierottavana no nyt jo puolitoista viikkoa sitten. Lihakset olivat suhteellisen ok, toki aina siellä pieniä jumeja on. Fysioterapeutilta kysyin myös, että voiko mennä tekee kisan tavallaan kylmiltään, ja hän antoi luvan mennä, piti vain vähän etukäteen valmistautua (nestetttä) sekä tehdä hyvät alku- ja loppuverryttelyt sekä käyttää tietenkin takkia.


Eilen siis aamulla lähdettiin Tiinan kanssa Kuopioon. Tiinan jätin Iso-Valkeiselle tokokisoihin Jaavan kanssa ja itse jatkoin Leimun kanssa matkaa Siilinjärvelle agikisaan. Paikkana oli siis maneesi. Rata oli hyppäri ja oikeastaan aika helppo. Jätin Leimun yhden hypyn taakse, pysyi hyvin, vaikka haukkui. Rata meni aivan loistavasti. Kepeistäkään ei tullut virhettä, mutta sitten ohjaajan ote herpaantui ja näytin renkaan huonosti. Leimu meni renkaan välistä (ei ole tehnyt pitkiin aikoihin) ja sitten kun sitä aloin korjata, niin Leimu kerkesi tehdä putken -> HYL, mutta sitten loppurata oli taas todella hyvää ja vauhdikasta menoa. Toki vielä lisää vauhtia pitää saada. Niin ja siis siihen olen todella tyytyväinen, että Leimun vire ennen rataa oli paras, mitä ikinä. Yleensähän Leimu kiskoo radalle ja haukkuu, kun joku muu menee. Mutta nyt pystyin ottamaan Leimuun kontaktia ja tekemään juttuja, jotta sain parempaa virettä. Eli hyvillä mielin keskiviikon treeneihin ollaan tulossa.


Tänään oli sitten vuorossa Lappalaiskoirien kevään erikoisnäyttely. Lapinporokoirilla tuomarina oli Saija Juutilainen. Leimu esiintyi ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa. Esiintyminen oli varmaan paras ikinä. Ei yhtään ujostellut, ei edes mittausta! Laatuarvosanaksi Leimu sai EH:n.


Tässä Leimun arvostelu:


Mittasuhteiltaan hyvä nuori uros, joka tänään voimakkaassa karvanlähdössä. Saa vielä jäntevöityä ja runkoa lisää. Kaunis ilme. Riittävän urosmainen pää. Hyvä purenta, paksut korvat. Runko saa tilavoitua. Hyvät käpälät, hieman pehmeät ranteet. Vaivattomat liikkeet, hyvä askelpituus. Etuosa saa tiivistyä. Hyvin kannettu häntä. Hyvä karvanlaatu ja pituus, ei tänään parhaimmillaan. AVO EH/1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti