sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Vuosi vaihtui, kuulumisia


Leimu vietti uuden vuoden rauhallisissa merkeissä vanhempieni kanssa mökillä. Sinne ei juuri pauketta ollut kuulunut. Pauketta kuului sitäkin enemmän koko alkuviikko ja loppuviikko täällä Lappeenrannassa. Onneksi Leimu ei reagoi ollenkaan paukkeeseen. Sitä on voinut huoletta pitää irti, vaikka pauketta on kuulunut. Onneksi kaikista koiristamme (siis mukaanlukien Tiinan koirat) vain yksi reagoi paukkeeseen. Se oli yllättävän rauhallisesti uuden vuoden, vasta puolen yön aikaan alkoi läähättämään, kun pauketta kuului enemmän. Kotona oli siis myös juoksuinen narttu, jonka takia Leimu ei ollut kotona. Mökillä oli ollut paljon hirvien jälkiä, onneksi Leimu ei kuitenkaan päässyt hirvijahtiin, kuten kesällä Jaavan kanssa.
Leimu sai leikkiä myös pikkuveljen Lilon kanssa sekä pikkuveljen kaverin Mantan kanssa. Huvittavaa oli seurata koirien leikkimistä. Lilo on siis viisikuinen pentu ja Manta vanhempi narttu. Silloin kun Manta oli, niin Lilo ei kiinnostanut Leimua, vain Manta. Onhan Manta sentään nainen! Mutta hyvin leikit meni molempien koirien kanssa.

Leimu on syönyt noin kolmisen viikkoa Eagle Pack:iä, ja ruoka on sopinut Leimulle. Leimun vatsa on toiminut ihan normaalisti ja muutenkin koiruus on ollut ihan kunnossa. Kovasti edelleen odotellaan agin alkamista.

Leimulle on pitänyt saada jotain aktiviteettia, niin olen vähän (siis oikeasti ihan vähän) ottanut tokoa Leimun kanssa. Nyt ollaan harjoiteltu istumista edessä (aion siis opettaa luoksetulon eteen istumaan, aiemmin olin ajatellut opettaa luoksetulon suoraan sivulle, mutta jos sinne pk-puolelle joskus tahtoo...), ja edestä siirtymistä sivulle. Sekä muutamia lyhyitä seuraamispätkiä. Innokkaasti Leimu tekee hommia, pitäisi vain treenata useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti