keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Eilen tuli postia


Eli eilen tuli Leimulle virallinen CACIB-postissa. En edes tiennyt, että sellaisia lähetellään. Leimuhan siis sai cacibin viime vuoden Lappeenrannan KV-näyttelystä. Lappunen pitänee vissii säilyttää, nimittäin niitä tuskin lisää tulee.


Sisätokoilut. Eli eilen tehtiin namilautasella juttuja. Sitä ei ole tehty pitkään aikaan. Koko treenin aikana Leimu haukahti vain kerran, ja se oli tilanteessa, jossa olin selkä namilautaseen päin ja pyysin Leimun sivulle. Leimun oli aika vaikea kääntää selkä namilautaselle. Mutta kykeni kuitenkin. Tänään tehtiin seuraamista, kaket ja kosketusalustaa. Hyvin Leimu teki. Seuraamista pitäisi nyt alkaa ottaa ulkona enemmän, jotta saisi vähän pidempää matkaa tehtyä. Mutta ihanaa, että Leimusta on kivaa touhuta.


Sitten onhan näitä ikävämpiäkin juttuja. Leimu kävi jänisjahdissa maanantaina. Näin siis jäniksen, kun oli jo liian myöhäistä. Onneksi ajo oli lyhyt, niin kuin Leimulla on yleensä ollutkin. Mutta tässä pyritään pitämään nollatoleranssia, ja se ei ole onnistunut.


Viikonlopun Leimu vietti Mikkelissä seuranaan koirakavereita (Musti, Lilo ja Mantakin oli käynyt). Leimu oli koko ajan halunnut olla ulkona, ja ymmärtäähän sen, kun täällä ei voi olla ulkona muuten kuin lenkeillä. Leimua pystyy pitämään Mikkelissä irti vapaana (pihaa ei ole siis aidattu), eikä se minnekään karkaa, vaikka kukaan ei olisi ulkona sitä vahtimassa. Tietenkään ei liian pitkiksi ajoiksi voi jättää ulos valvomatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti