tiistai 3. kesäkuuta 2008

Leimu hyppäsi renkaan!!!


Tänään olin treenaamassa agia Hulkkosen Marin (os. Valtonen) kanssa. Tavoitteena oli opetella rengas, joka on siis ollut ongelma lähes vuoden. Leimu ei ole siis hypännyt rengasta maxi-korkeudelta. Marin kanssa saatiin Leimu hyppäämään maxi-rengas! Jee! En enää tarkalleen muista, miten se tehtiin, mutta ensin näytin Leimun kanssa, mitä Leimu tekee, eli vähän yrittää kurkkia renkaan läpi. No Mari otti sitten ohjat käsiin ja houkutteli Leimua hyppäämään, no vähän otti pakkoakin, mutta ei. No sitten Mari meni makkaran kanssa toiselle puolelle ja minä nostin Leimun tassut renkaan päälle. Olin ihan varma, että kohta Leimu ei enää tule lähellekään rengasta. No mutta sittenhän Leimu meni renkaan läpi ja Mari sai sen heti palkattua. No muistaakseni vielä toisellakin kerralla Leimun tassut piti nostaa renkaalle, mutta sen jälkeen se hyppäsi renkaan ja sai heti palkan Marilta toisella puolella. Alussa tassut vähän osui renkaaseen, mutta muutaman kerran jälkeen hyppäsi renkasta melkein kuin vanha tekijä ;) Lopulta tehtiin siten, että Mari meni koko ajan kauemmaksi ja minä palkkasin Leimun renkaan jälkeen. Voi että oli hyvät treenit!

Mari ei ollut käynyt Masin kanssa kahteen vuoteen agikentällä, mutta Masi oli aivan mahtava! Toki oli vähän hakemista, mutta Masille ei esim. rengas tuottanut mitään ongelmia. Kepit meni myös vauhdikkaasti. Leimun kanssa otin muutaman kerran kepit, kiersi ihan hyvin, mutta vauhti puuttui. No sitten otettiin myös keinua Leimulle. Lopulta Leimu suoritti keinunkin ihan itse. Eikä se edes sitä "rämähdystä" mitenkään säikähtänyt. Leimu ei ehkä kuitenkaan ole aivan niin lössykkä kuin mitä olen luullut. Eli toisin sanoen kaksi ongelma estettä meni tänään loistavasti!!!!

Sunnuntaina käytiin hakutreeneissä toisen kerran ikinä. No ne meni ihan hyvin. Leimulle tehtiin makkararinki ja sen jälkeen ihan että maalimies juoksee puun taakse ja minä lähetän Leimun maalimiehen luokse. Nyt tehtiin jo sillein, että maalimies tuli yhdessä Leimun kanssa pois metsästä. Toisella kerralla tehtiin haamu. Eli maalimies meni puskaan valmiiksi, ja kun huusin haamu, niin nousi puskasta ja piti ääntä, jonka jälkeen lähetin Leimun maalimiehen luokse. Myös se sujui hyvin.

Eilen käytiin lenkillä vanhan kaverin flätti Rinon kanssa. Hyvin pojat tulivat juttuun reilun puolen vuoden tauon jälkeen. Oli mukava lenkki ja kiva että Leimulla on taas täällä Lappeenrannanssa joku kaveri.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti