torstai 24. toukokuuta 2007

Päivityksiä pitkästä aikaa!!!


Leimu oli siis kahdessa näyttelyssä tässä viime aikoina. 13.5 olimme Haminassa näyttelyssä, jossa Leimu oli PEK1 KP, ROP-pentu. Minä esitin Leimun ensimmäistä kertaa, ja no ei mennyt kauhean hyvin, vaikka saimmekin kunniapalkinnon (eli kunniapalkinnon tuomari antaa sellaiselle pennulle, joka on hänen mielestään erittäin lupaava). Leimulle tuli kesken jokin paniikkikohtaus ja alkoi vetää kehästä pois. No yritin sitä sitten nameilla houkutella, mutta selviydyttiin kehästä ulos kuitenkin. Tuomari mittasi Leimun ja sai Leimun korkeudeksi 50 senttiä. Helatorstaina olimme Hollolassa, jossa Tiina esitti Leimun. Nyt ei tullut paniikkia, mutta oli heti kehän alusta asti jännittynyt. Täälläkin tulos PEK1 KP, ROP-pentu. Nyt pidämmenkin pientä taukoa näyttelyistä ja harjoitellaan sitä, että vieras ihminen kopeloi Leimua.

On tapahtunut paljon muutakin :) Töiden perässä  muutin siis toukokuun puolessa välin Lappeenrantaan. Leimu tuli viime perjantaina tänne ja viikonlopun ajan totuttelin sitä uuteen paikkaan ja yksinoloon uudessa paikassa. Aluksi Leimu oli ihan pihalla, että mikä tämä juttu oikein on. Mutta nyt vaikuttaa jo Leimu kotiutuneen ja tottuneen ihan hyvin kahdeksan tunnin yksinoloon. Ei ole tehnyt mitään tuhojaan, ainakaan toistaiseksi.

Täällä on todella hyvät lenkkeilymaastot ja Leimua pystyy pitämään päivittäin irti, ilman että täytyisi lähteä kauemmaksi lenkille. Jäniksiä tosin täällä on paljon... Toistaiseksi ei ole päässyt jänisjahtiin ja toivottavasti  ei pääsekään... Oikeasti todella kivat metsät ja kaikkea. Saimaakin on ihan vieressä, jossa Leimu on päässyt kahlailemaan ja vilvoittelemaan kuumina päivinä ja kylminäkin ;) Leimu tykkää myös oleilla parvekkeella, varsinkin aamuista kun se on viileä. Harmi, että illalsta siihen paistaa aurinko ja se on aika lämmin.

Kohta saan kotia netin, joten sitten alkaa tulemaan päivityksiä hieman useammin. Tiedän, että niitä aina odotetaan :). Ai niin ja kuviakin alkaa tulemaan useammin, kun saan Tiinan vanhan kameran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti