perjantai 10. marraskuuta 2006

MikkelissäJunalla tultiin tänään moikkaamaan Mustia ja Jaavaa. Matka meni hyvin, vaikka oli muita  koiria lemmikkivaunussa. Vähän piipitti, mutta rauhoittui lopulta, ja jopa nukkuikin. Loppumatka autolla sujui mainiosti nukkuen. Jaava ja Musti ei taaskaan jaksa/halua leikkiä Leimun kanssa, vaikka Leimu kuinka paljon haluaisi...

Eilen oli hauska lenkki, kun kierrettiin Valkeinen. Ensinnäkin siellä oli joitan hulluja pilkillä. Jää on ehkä aika ohutta ja keskellä on vielä sulia kohtia, ja toiseksi en edes usko, että koko lammessa on  kaloja... No mutta niitä piti vähän haukkua ja ihmetellä. Ja kun oltiin menty jo ohi, niin piti kääntyä takasinpäin ja haukkua pilkkijöille.

Leimu on jo oppinut aika hyvin kävelemään hihnassa. Välillä tulee pitkiäkin matkoja hyvin, ja välillä tosin tekee stoppeja. Äippä kävi illalla Leimun, Jaavan ja Mustin kanssa lenkillä, sillä lailla että kaikki oli hihnoissa, ja tällöin Leimu ei ollu ollenkaan pysähdelly vaan oli mennyt koko  ajan eteenpäin Jaavan perässä. Mustihan kävelee aina viimeisenä. ;)

Koko iltana Leimu ei ole malttanut oikeastaan yhtään nukkua, toivottavasti se malttaisi nukkua yön. Tiinan kanssa ollaan tehty Leimulle manttelia, huomennä pitää käydä siihen ostamassa vielä heijastinkanttinauhat. Leimun turkki on niin ohut mahasta, että se jäätyy, jos on vähänki enemmän pakkasta. Ja kuitenki sen kanssa pitäis olla paljon ulkona, ku kämppä taas on aika pieni. Onneks nyt viime aikoina on ollu lämmempää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti