perjantai 25. maaliskuuta 2016

Fyssarilla ja tokot

Viime viikon torstaina Kaisla kävi fyssarilla hierottavana. Oikea puoli oli sekä edestä että takaa jumissa. Fyssari epäili jumien tulleen seuraamisesta. Maanantain agit jäivät välistä taloyhtiökokouksen takia.

Tiistaina normaalit tokotreenit. Tehtiin ekana erilaisia paikallaoloja. Kaisla oli melko rauhallsessa mielentilassa. Kerran nousi istumisesta ja kerran makuulta. Pitää vaan muistaa pitää palkkausväli tarpeeksi tiheänä, koska se paikallaolo on Kaislalle vaikeaa. Omalla vuorolla namiseuraamista ja häiriö perusasento -treeniä. Ihan ok.

Keskiviikkona käytin Kaislan uimassa ekan kerran Elämäni koirassa. Uinti oli aluksi jännittävää, mutta lopussa rentoutui, ja sitä jo jouduttiin kieltämäänkin, kun alkoi tehdä sitä samaa mitä teki kesällä. Eli pyydystää aaltoja. Tosiaan tässä vaiheessa meni jo uimaan lelun perässä. Lelu oli siinäkin mielessä hyvä, että se ei silloin pysty pyydystämään aaltoja. Mutta oli sen maha pallo uintireissun jälkeen (vettä siis täynnä). Samalla tuli myös puhdas koira sunnuntain näyttelyä varten. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti