tiistai 10. marraskuuta 2015

Ageja

Viime viikon maanantaina Kiitorekun agitreenit. Kaislan kanssa koko treeniaika meni paikallaolon harjoitteluun. En tiedä, miksi Kaisla ei pysynyt lainkaan lähdössä. Muutamia ideoita keksittiin. Mulla ei ehkä ole ollut selkeää vapautus käskyä, vaan vapautus on ollut lähinnä mikä tahansa sana, minkä olen suustani päästänyt. Nyt Kaislan kanssa on treenattu vapautussanaa kotona muun muassa ruokakupilla.

Seuraavan kerran treenattiin vasta lauantaina, koska Kaisla oli selvästi väsynyt keppikurssista. Lauantaina treenattiin Marikan ja Tuurin kanssa. Tehtiin keppejä (kaksi kuuden kepin sarjaa). Hyppytekniikasta tehtiin ensimmäistä kertaa korkeuden arviointia (35, 45, 50, 55 ja 60). Kaisla hyppäsi melko hyvin. mutta selvästi tarvitsee lisää hyppytekniikkaharjoitusta. Sunnuntaina tehtiin myös keppejä, jolloin sain yhdistettyä 12 keppiä. Avo-kulmasta ei onnistunut kertaakaan, tässä on pakko palata taaksepäin. Suljetun kulman pujotteli muutaman kerran kokonaan.

Eilen oli jälleen Kiitorekun treenit. Ne menivät huomattavasti paremmin kuin edelliset. Tosin tein vain yhden paikalta lähdön, jossa pysyi hyvin. Päällejuoksua ja niistoa treenattava sekä kääntymistä. Hyppytekniikassa täytyy tehdä seuraavalla kerralla kääntymistreeni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti