lauantai 31. lokakuuta 2015

Keppikurssilla

Ensin vähän keskiviikosta, jolloin käytiin agihallilla. Tehtiin hyppytekniikkaa: perussarja ja set point. Rima kävi 55 cm:ssä, josta otin kaksi toistoa. Ei ongelmia. Sen jälkeen keppejä: 4 suorassa eri kulmista ja hypyn takaa.

Tänään ja eilen oltiin Lau:n järjestämällä keppikurssilla, jolla perehdyttiin 2x2 opetusmenetelmään. Kouluttajina olivat Marika, Henna ja Mirka. Muut olivat ihan aloittelijoita, Kaislan kanssa oltiin siis ainoita, jotka olivat aloittaneet keppien harjoittelun kyseisellä menetelmällä. Yhdellä oli kokenut koira, jonka kanssa piti treenata uudelleen kepit. 

Saatiin laadukkaita treeenejä. Eilen illalla tein Kaislan kanssa yhteensä kolme treeni-sessiota. Neljättä ei tehty, sillä Kaisla väsähti totaalisesti. Tänään oli 8 treenisessiota. Kaislan aivoituksia oli välillä vaikea ratkaista, mutta yhden Marika keksi. Miksi Kaisla tekee suoraan 6 keppiä 2x2 -kepeillä, mutta ei puolikkaalla pätkällä normikeppejä. Juju oli se, että 2x2 -kepit olivat kokonaan valkeat ja puolikkaat kepit olivat joka toinen valkoinen ja joka toinen sininen. Kaislan mielestä sinistä keppiä ei vaan voinut pujotella. No mutta sekin saatiin ratkaistua, kun ymmärrettiin mistä on kyse. Viimeisessä treenissä lähdettiin yhdistämään 6 keppien sarjaa, mutta siinä kohdattiin haasteita. Vika treenisessio on kokonaan videolla. Ohessa siis kolme videota. Mutta nyt tiedän, miten jatkan. Kaislalla siis päästiin neljän kepin suorasta vaiheeseen, jossa yhdistetään 2 kertaa kuuden kepit. Kiitokset kouluttajille loistavista koulutuspäivistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti