sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Kuulumisia ja toks


Eilen olin omissa kisoissa osan päivää töissä, ja sitten siellä oli sellainen pomppamyyjä. Pomppa oli erittäin hyvänmallinen, ja pakkohan minun oli Leimu hakea sovittamaan sitä. Se sopi hyvin Leimulle, paremmin kuin Hurtan mantteli, eli tällä voi kusasta ilman että mantteli on kusessa, joten ostinpa sitten Leimulle pompan. Nyt ehkä pitäisi yrittää myydä Hurtan mantteli pois, kun sille ei ole käyttöä ja se on kuitenkin todella vähän käytetty.


Eilen myös innostuin vähän tokottelemaan, eli kun käytiin Leimun kanssa hallilla, niin otin sitten pikkasen häiriössä pitkästä aikaa tokoa. Leimu on paljon paremmassa vireessä häiriössä, se on ihan täpinöissään. Seuraamista ja paikallaoloa otetiin, hyvin pysyi hiljaa. Tänään lisäksi kaivoin naksun ja kapulan, josko sitä taas yritettäisiin saada noutoa kasaan. Miten se nouto voi olla niin vaikea? Lisäksi sisällä jääviä ja paikallaoloa ja ja kaikkea höpsötystä. On tuo vaan niin huippukoira!


Lisäksi tilasin agi.fi:stä pari uutta lelua, no toinen on ainankin liian kova, mutta toinen on varmaan huippu, ei olla kokeiltu vielä, säästän sen agitreeneihin. Mutta kivasti leikki myös paksulla ja kovalla lelulla. Tilasin myös Clean Runin Exercise Sourcebook 2:sen, ihan kivoja harjoituksia näyttää olevan, josko nyt tulisi käytyä treenaamassa itekseen iltavuoropäivinä. Ottaisi aina kontakteja ja sitten muutaman kivan parin esteen harjoituksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti