torstai 21. toukokuuta 2009

Eiliset agit + muuta


Eilen oli jälleen agitreenit. Olimme vaihteeksi ulkona. Radalla oli puomi, hypyt, rengas, putki ja kepit. Todella mukavasti meni. Joka kerta meni hyvin. Oikealta puoleta Leimu haki kepit itse ja teki ne itsenäisesti. Väärältä puolelta tarvitsi hieman ohjausta. Puomin kontaktit otti hyvin, palkkasin joka kerta. Meitä oli vain kolme koirakkoa, joten saimme tehdä aika monta radan pätkää. Lopuksi otettiin vielä keinu, nyt Leimu meni rohkeammin keinulle. Kivasti Leimua pystyi ohjaamaan myös vastakkaisella kädellä, jolloin kaarros jäi todella pieneksi.


Viime viikonloppuna oli Lappeenrannassa agikisat. Itse olin vain siellä töissä ja katsomassa. Kamalasti olisi kuitenkin tehnyt mieli kisaamaan. Jos olisin aiemmin tiennyt, että kontaktit alkaa sujua, niin olisihan Leimun voinut sinne ilmoittaa. No nyt olen ajatellut, että kisaamme ehkäpä Porvoon ilta-kisoissa kesäkuun lopulla sekä omissa kisoissa kesäkuun lopulla.


Leimulle olen varannut luonnetestipaikan Turkuun lappalaiskoirien luonnetestiin 19-20.9. Saa nähdä, miten Leimulla siellä menee. Mielenkiinnolla odotan. Lisäksi pitää yrittää syksyllä käyttää Leimua myös näyttelyissä, jos silloin sillä olisi turkki paremmassa kunnossa. Nyt Leimu on ihan kalju.


Viikonlopun Leimu viettää Mikkelissä vanhempien luona mukavassa koiraseurassa emännän reissatessa ilman koiraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti