perjantai 16. maaliskuuta 2018

Kuulumisia

Mitään ihmeellistä ei ole viime viikkoina tapahtunut. Meidän maanantain tokot on muuttunut tiistain tokoiksi. Eli viime viikon tiistain tokoissa Kaisla teki luoksetuloa, jossa siis tehtiin mielentilan luopumista. Ja toisena ruutua. Kosketuslätkällä ja ilman. Lopuksi ryhmäpaikkamakuu. Torstaina kävin Ninan hallilla. Kaislan kanssa oli tosi kiva treenata. Loppuun 20 min. paikkamakuu.

Marikan kanssa käytiin Mustolan huudeilla lenkillä. Kaislalle teki hyvää toisten koirien seura.Tällä viikolla tiistain tokoissa Kaisla teki ruutua ja luoksetulon mielentilaaa. Sekä liikkeestä seisomisa. Lopuksi paikkamakuu ryhmässä. Kaisla oli levoton. Torstaina kävin taas Ninan hallilla. Tehtiin ruudun ja merkin erottelua. tämä meni hyvin, eikä ruudussa ollut kosketuslätkä ollenkaan. Luoksetulon mielentilaa. Ja loppuun paikkamakuu 20 min. Ehkä parempi, mutta ei niin hyvä kuin edellisellä kerralla.

Tänään töiden jälkeen paistoi aurinko, joten päätin lähteä lenkille jäälle. Viikolla käytiin myös Marikan ja kelpojen kanssa jäällä, ja tällä kertaa Kaislakin innostui juoksemaan kelpojen kanssa, lähinnä Taiton kanssa. Kiva juttu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti